IAM, HR

[Webinaaritallenne]: HR, turvaa selustasi tietoturvalla

Marika Mehtälä
04.05.2020 | Marika Mehtälä

Uusia työntekijöitä tulee ja vanhoja poistuu. HR tilaa tunnuksia ja siirtää käyttäjien tietoja erilaisiin järjestelmiin. Henkilöstöhallinnon ja IT-osaston välillä on perinteisesti paljon käsityötä, jonka moderni automaatio hoitaisi vaivatta. Kuinka moneen sovellukseen uusi työntekijä tarvitsee pääsyn, ennen kuin hän pääsee tuottavan työn pariin? Eihän entisen työntekijän tunnukset ole jääneet roikkumaan? Turvaa organisaation tietoturva (sekä oma selustasi) ja kuuntele Valtin webinaaritallenne henkilöstön käyttäjätietojen tehokkaasta hallinnasta automaation avulla.

Automaatio-HR-webinaari

Näiden lisäksi työ tulisi tänä päivänä onnistua yhä enemmän ajasta ja paikasta riippumatta, jolloin työskentelyn tulisi olla yhtä helppoa kuin toimistolla. Tälläkin hetkellä moni työskentelee etätöissä, joten vahva tunnistautuminen on suositeltavaa, kun yrityksen tietoja ja sovelluksia käytetään kotona. Työntekijöillä on myös omat odotuksesta ja toiveensa, jotta välineet eivät ole esteenä työnteolle ja pystytään keskittymään merkitykselliseen työhön. Miten pääsy sovelluksiin sitten onnistuu helposti ja turvallisesti?

Pidimme torstaina 26.3.2020 HR & IT-webinaarisarjan toisen osan työntekijänkokemuksen automaatiosta ja tietoturvasta. HR:n ja IT:n automaatiolla vähennetään ylimääräistä turhaa työtä, saadaan säästöjä ja helpotusta sekä käyttäjät pysyvät tyytyväisinä. Webinaarin asiantuntijoina toimivat HR-johtaja Anu Puurula sekä digitaalisiin työympäristöihin keskittynyt johtaja Henri Talvitie.

Webinaarisarjamme on suunnattu työntekijäkokemuksesta ja organisaation digitaalisista työvälineistä vastaaville henkilöille.

Webinaaritallenteessa kuulet:

  • Kuinka varmistat tietoturvallisen digitaalisen käyttäjäkokemuksen?
  • Miten vähentää HR:n ja IT:n manuaalista työtä?
  • Miten hallinnoit vaivatta työntekijöiden pääsyä yrityksesi järjestelmiin yhdessä IT:n kanssa?
  • Miten automatisoit käyttäjätietojen hallinnan ja ylläpidon?
  • Millaisia erilaisia tunnistautumisvaihtoehtoja löytyy, jotta se on käyttäjälle helppoa ja tietoturvallista?
  • Miten automaatio voi auttaa lomautuksissa tai työsuhteen päättymisessä?

Pääset alta kuuntelemaan webinaaritallenteen! ⤵️

Lataa webinaari: TURVAA TIETOTURVALLINEN DIGITAALINEN TYÖNTEKIJÄKOKEMUS

Huomasithan webinaarisarjan ensimmäisen osan myös? Pääset kuuntelemaan "HR, ethän ole kasvun pullonkaula?-webinaaritallenteen täältä.

Marika Mehtälä
Kirjoittaja Marika Mehtälä