Tietoturva, IAM ja pääsynhallinta

[Webinaaritallenne]: HR, onhan digitaalinen työntekijäkokemus hallussa?

Valtti
14.04.2020 | Valtti

Saathan työntekijälle ajantasaiset laitteet ja tarvittavat sovellukset käyttöön oikeaan aikaan – tietoturvaa unohtamatta? Järjestimme webinaarin digitaalisesta työntekijäkokemuksesta maaliskuun alussa. Webinaarin teemana olivat työntekijäkokemus, käyttäjähallinta ja vinkit HR:n sekä IT:n sujuvampaan yhteistyöhön. Webinaarin asiantuntijoina toimivat HR-johtaja Anu Puurula sekä digitaalisiin työympäristöihin keskittynyt johtaja Henri Talvitie.

Automatisoi_HR

Työntekijäkokemus on tällä hetkellä kuuma puheenaihe ja, sillä on merkittävä vaikutus yrityselämässä työnteon sujuvuuteen ja tietoturvan hallintaan. Yritykset ja HR käyttävät paljon aikaa ja rahaa työntekijäkokemukseen, joten yrityksen on varmistettava, että kaikki toimii halutulla tavalla esimerkiksi rekryprosessista ja työntekijän ensimmäisestä päivästä lähtien. Erityisen tärkeää on varmistaa, että laitteet, tunnukset ja sovellukset toimivat heti alusta alkaen, eivätkä välineet ole esteenä työn tekemiselle. Mikä siis ratkaisuksi? Miten takaat positiivisen työntekijäkokemuksen ensimmäisestä päivästä alkaen, jolloin työntekijät voivat keskittää energiansa tuottavaan työhön? Webinaarissa kuulet, miten tarjoat ammattilaisympäristössä houkuttelevat työvälineet ja hallitset samalla henkilöstön käyttäjätiedot ilman manuaalista vatkaamista. 

Entä kuinka hallitset työntekijäkokemuksessa asiat tietoturvallisesti? Hallitut prosessit estävät tietoturhauhkia ja auttavat HR-tiimiä pysymään paremmin kärryillä tarvittaessa nopeallakin aikataululla muuttuvista tiedoista. Kuuntele lisää alta löytyvästä webinaaritallenteestamme.

Kenelle tämä webinaarisarja on sitten suunnattu? Webinaarisarjamme on suunnattu työntekijäkokemuksesta ja organisaation digitaalisista työvälineistä vastaaville henkilöille. Aihe on tärkeä kaikenkokoisille yrityksille, sillä modernit pilvipalvelut mahdollistavat nämä pienillekin yrityksille järkevästi ja kustannustehokkaasti. 

Webinaaritallenteessa kuulet:
  • Miten ratkotaan HR:n ja IT:n välisiä pullonkauloja?
  • Mistä digitaalinen työntekijäkokemus rakentuu?
  • Kuinka voidaan auttaa työntekijän digitaalista työntekijäkokemusta?
  • Miten takaat positiivisen työntekijäkokemuksen ensimmäisestä päivästä alkaen?
  • Kuinka varmistetaan työskentelyn sujuvuus etätyöskentelyssä?
  • Miten pysyä perillä kaikista käyttäjän tarvittavista laitteista, sovelluksista ja tunnuksista?
  • Kuinka päästään monista salasanoista eroon ja kirjautuminen onnistuu yhdellä kertaa?
  • Miten hallitset työntekijäkokemusta tietoturvallisesti?
  • Kuinka identiteetinhallinta auttaa työntekijäkokemusta?
Lataa 30 minuutin tallenne alta ja kuulet lisää.⤵️

Lataa webinaari: digitaalinen työntekijäkokemus haltuun

Ps. Pidimme torstaina 26.3.2020 tämän webinaarisarjan toisen osan. Miten hallinnoit työntekijöiden digitaaliset käyttäjätiedot tietoturvallisesti ja automaation avulla? ”HR, turvaa selustasi automaatiolla”-webinaaritallenne löytyy täältä.

Valtti
Kirjoittaja Valtti