webinaari, office365, IAM

Webinaarikooste - Oletko kuunnellut jo uusimmat webinaarimme?

Marika Mehtälä
04.09.2019 | Marika Mehtälä

Pidimme keväällä kolme erilaista maksutonta webinaaria. Kaksi niistä liittyivät Office 365-palveluihin ja kolmas modernin identiteetinhallinnan rakennuspalikoihin. Webinaarit ovat saaneet tähän mennessä suuren suosion ja on ollut mukavaa nähdä, kuinka moni on päässyt linjoille liveaikaan ja miten webinaareja ladataan edelleen.  Päätimme koostaa sinulle alkuvuoden webinaarit tähän alle, ennen syksyn uusia webinaareja.

IT-webinaarit
Kevään ensimmäisen webinaarin aiheena oli ”Huoleton, mutta tehokas? Office 365 tuottavaan käyttöön kumppanin kanssa”. Ratkaisuarkkitehtimme Niko Mourujärvi kertoo O365-ratkaisujen huolettomasta loppukäyttäjäkokemuksesta. Mukana on myös vierailevana puhujana Digikuun Ville Kankare, joka kertoo Office 365 käyttöönotosta ja tarjoaa vinkit palvelun tehokäyttöön.

Tämä webinaari on suunnattu kaikille Office 365-tuoteperheen käyttäjille ja sen hankinnasta vastaaville. Kiinnostuitko? Pääset alta webinaaritallenteeseen:
 
Huoleton, mutta tehokas-webinaaritallenne

Seuraavan webinaarin ”Tietoturvallinen ja –suojattu Office 365” aihe otettiin yleisön pyynnöstä. Tässä webinaarissa ratkaisuarkkitehtimme Niko ja tuotepäällikkö Peter Caselius kertovat, miten osaava kumppani auttaa hallitsemaan, varmistamaan ja suojaamaan Office 365-palvelua, niin ettei sinun tarvitse asiasta enempää huolehtia.

Aiheena muun muassa:
  • Miten tunnistautuminen hanskataan?
  • Miten pääsynhallinta toimii päätelaitteesta riippumatta tietoturvallisesti?
  • Mitä teen, jos vahinko pääsee syntymään?

Saat tästä webinaarista käytännön vinkit siihen, miten yritykset voivat käyttää Office 365-tuotteita tietoturvallisesti sekä hyvän tietosuojan piirissä. Alta pääset lataamaan webinaaritallenteen.

Tietoturvallinen ja-suojattu Office 365 webinaaritallenne

Kevän viimeisen ja supersuositun webinaarin aiheena oli  ”Modernin identiteetinhallinnan ja laitehallinnan rakennuspalikat”. Milloin viimeksi tarkistit, ovatko yrityksesi salattujen tietojen käyttöoikeudet ajan tasalla? Oletko koskaan laskenut, miten paljon aikaa kuluu kadonneiden salasanojen resetointiin lukuisissa järjestelmissä?

Niinpä. Identiteetin- ja käyttäjänhallintaan liittyy sekä hermoja raastavia käyttöhaasteita että vakavia tietoturvariskejä. Hyvin rakennettu IAM vähentää niin IT:n kuin HR:nkin harmaita hiuksia, ja tekee työn tekemisestä mutkattomampaa ja tehokkaampaa.

Tässä webinaarissa tuotepäällikkömme Peter Caselius ja ratkaisupäällikkö Henri Talvitie kertovat, kuinka modernit IAM-ratkaisut vähentävät yrityksen tietoturvariskejä ja tuovat kustannustehokkuutta.

Tämä webinaari sopii kaikille identiteetin- ja laitehallinnasta kiinnostuneille. Pääset webinaariin alta: 

Moderni identiteetinhallinta-webinaaritallenne


Pidimme syksyn ensimmäisen webinaarin sujuvasta IT-palveluhallinnasta. Webinaarissa käydään läpi kuinka varmistaa työntekijöiden tyytyväisyys IT-palveluihin ja parantaa heidän tuottavuuttaan sujuvan IT-palvelunhallinnan avulla. Webinaarissa isäntinä ovat ratkaisupäällikkö Henri Talvitie ja tekninen konsultti Henri Pakola.

Kuuntele "Yksinkertaista IT-palveluhallinta"-webinaaritallenne alta.


Webinaari: Yksinkertaista IT-palveluhallinta >

Onko sinulla toiveita webinaarin aiheeksi? Otamme mielellämme vastaan ehdotuksesi.
Mukavia kuunteluhetkiä!

Marika Mehtälä
Kirjoittaja Marika Mehtälä