Jatkuvuuspalvelut, Service Desk, Asiakaspalvelu

Valttilaiset: Tiina Huovinen

Rea Björkman
08.06.2021 | Rea Björkman

Valttilaiset Tiina Huovinen_-1

Tiina lyhyesti

Tiina Asuu Sipoossa. Perheeseen kuuluu mies, tytär sekä koira. Tiina harrastaa koiran kanssa tottelevaisuuskoulutusta sekä agilityä Järvenpään agilityurheilijoissa. Lisäksi hän pelaa salibandya naisten 4. divisioonassa ÅIFissa. Vapaa-aikaan kuuluu myös kalastusta, melontaa ja retkeilyä eri kansallispuistoissa perheen kanssa. 

Tiina on uusi-vanha valttilainen, sillä hän aloitti työt joulukuussa 2020 Valtilla palvelupäällikkönä, mutta työhistoriaa löytyy kuitenkin jo 3,5 vuotta Datacenterin (nyk. Valtti) Service Deskin asiantuntijana. Koko uran Tiina on tehnyt töitä erilaisissa IT-tukiorganisaatioissa; Globaalissa Call Centerissä 1.-2. tason tuessa, yhden hengen IT-osastossa. Lisäksi hän on kerryttänyt kokemusta  sovelluskehityksestä Devops-maailmasta aiemmassa tehtävässään, jolloin hän teki palvelupäällikön työssään lisäksi projektinhallintaa sovelluskehityksen osalta. Koulutukseltaan Tiina on tietojenkäsittelyn tradenomi.

Palvelupäällikön roolissa Tiina työskentelee Valtilla osana jatkuvia palveluita. Hän toimii kontaktipisteenä tuotannon ja asiakkaan välillä ja varmistaa asioiden sujuvuuden. Tavoitteenaan hänellä on vastata odotuksiin ja mahdollisuuksien mukaan ylittää ne.

Teknisestä taustasta huolimatta Tiina ei koe olevansa minkään teknologian syväosaaja;  hän ei osaa koodata eikä konfiguroida palvelimia. Omat vahvuusalueet ovat enemmän viestinnässä. Hänen intohimonsa on palveluprosessien kehittämiseen liittyvät tehtävät sekä laadun varmistaminen jokapäiväisessä toiminnassa. Muiden työtehtävien lisäksi Tiina toimii Valtilla myös reklamaatioprosessin omistajana. 

Virallista ITIL-sertifikaattia tai vastaavaa Tiinalla ei ole suoritettuna, mutta on sitä itsenäisesti opiskellut ja Call Centeristä sen mukainen toimintatapa on myös aika vahvasti jo selkärangassa.

Kiinnostaako sinua hyvä työyhteisö, tekemisen meininki ja monipuoliset tehtävät?

Katso avoimet työpaikat

Rea Björkman
Kirjoittaja Rea Björkman