Lähituki, Service Desk, Asiakaspalvelu

Valttilaiset: Tarja Hartikainen

Rea Björkman
04.05.2021 | Rea Björkman

Tarja-Valttilaiset

Tarja lyhyesti kuvattuna

Tarjalla on 3 lasta ja hän asuu Espoossa meren äärellä, vain 100 metrin päässä rantaraitilta. Tarja kertookin, että meren läheisyys on erittäin tärkeää hänelle. Tarja motivoituu ja nauttii haasteista, tavoitteiden saavuttamisesta ja uuden oppimisesta. Kiireisen arjen vastapainona Tarja lataa akkuja mökillä saaristossa ja lukee paljon kirjoja.


Tämän hetken työtehtävät

Tarja tuli vastaamaan Valtille asiakaspalvelusta tittelillä Head of Customer Service, täysin uuteen rooliin 2020 lokakuussa. Hänellä on vuosien kokemus eri kokoisten tiimien ja tulosyksiköiden johtamisesta vähittäiskaupan alalta. Valtilla hänen vastuulleen kuuluu loppukäyttäjäpalvelut (Service Desk- ja lähitukipalvelut) sekä asiakaskokemuksen johtaminen ja digitaalisen asiakaspalvelun kehittäminen. Tarja tekee töitä asiakkaiden sekä palvelutuotannon kanssa suurimmaksi osaksi. Sydämen asioita ovat ehdottomasti asiakaskokemuksen ja asiakaspalvelun saumattomuus. 

Tarja kertoo, että ei ole tekniikan syväosaaja vaan asiakaslähtöinen ja tuloshakuinen kehittäjä, joka johtaa tiimejään projektien, tavoitteiden ja oikeiden mittareiden kautta kohti määriteltyjä tavoitteita. Tällä hetkellä tekemisen keskiössä on asiakaskokemus ja asiakaspalvelun digitalisaatio.

Tarjaa on kuvattu seuraavasti: Jämäkkä ja vaativa, reilu ja inhimillinen. Energinen tiimipelaaja, joka ei jätä tiimiä pulaan ikinä. Hän tekee asioita aina täysillä, aidosti ja koko sydämestään.

Erityisosaaminen/sertifikaatit

Tarjalla ei ole vielä varsinaisia sertifikaatteja, mutta on opiskellut muun muassa johtamista, NLP:tä sekä LEANia. Hän päivittää osaamistaan jatkuvasti ja kertookin, että aina on joku opiskelu käynnissä. Data ja analytiikka kiinnostaa erityisesti tällä hetkellä, Valtilla niitä pääseekin hyvin harjaannuttamaan.

Erityisosaamiseksi hän kuvaa seuraavat: johtaminen ja asiakaspalvelun digitalisaatio, organisointi, myynti, asiakaskokemus.

 

Kiinnostaako sinua hyvä työyhteisö, tekemisen meininki ja monipuoliset tehtävät?

Katso avoimet työpaikat

Rea Björkman
Kirjoittaja Rea Björkman