Microsoft 365, Digitaalinen työympäristö

Valttilaiset: Mika Berglund

Aino von Bonin
09.04.2021 | Aino von Bonin

Mika-Berglund-Valttilaiset

Mika lyhyesti kuvattuna

Mika on aloittanut uransa IT-alalla jo 90-luvulla ja työskennellyt siitä lähtien Microsoft-teknologioiden parissa. Hän asuu Helsingissä, on naimisissa ja hänellä on 3 lasta.

Rakkaimpiin harrastuksiin kuuluu Body Combat. Innostus lajiin lähti keväällä 2020 Les Mills On Demand -kokeilujaksosta. Sen jälkeen Combattia on harrastettu kesällä eri mökeillä, toimistolla työkavereiden kanssa Kalasatamassa ja missä ikinä.

Etätyöskentelyn ja lock downin myötä olohuone on nyt sisustettu kuntosaliksi, jossa on painotanko, käsipainoja ja mahdollisuus harrastaa Combattia. Olohuoneen lamppua on jopa nostettu ylemmäs, jotta treenin aikana pystyy paremmin potkimaan. Tämä ratkaisu toimii hyvin, kun tällä hetkellä ei käy vieraitakaan.

Mikan muita harrastuksia ovat dronet ja fpv-lasit. Näitä löytyy kaapista useita malleja!

Työn voi myös laskea harrastuksiin. Vapaa-ajalla viimeisen 1.5 vuoden aikana on tullut tehtyä avoimen lähdekoodin juttuja, kirjoitettua blogeja ja kaikkea työhön liittyvää osaamisen kehittämistä.

Tämän hetken työtehtävät

Mika liittyi Valtin porukkaan Sinisen Meteoriitin liiketoimintakaupan kautta. Myynnin tuen rooli kasvanut erityisesti Valtin myötä. Nyt Mika toimii koko Valtti-konsernin myyntiä tukevissa tehtävissä.

Hän työskentelee enimmäkseen Azuren ja M365:n parissa ja tärkeimpänä tehtävänä on auttaa asiakkaita löytämään ratkaisuja näiden alustojen avulla. Kokemusta Mikalla on erityisesti asiointipalveluista, joilla asiakkaat tarjoavat omille asiakkailleen sähköistä palveluita.

Erityisosaaminen ja sertifikaatit

Yleinen kiinnostus ja innostus alaa kohtaan on osa jokaista työpäivää. Mika on ollut jo vuosina 1997 mukana tekemässä ensimmäisiä asiointipalveluita, joten taustaa löytyy pitkältä ajalta. Tällä hetkellä kiinnostuksen kohteina ovat Azure ja erityisesti sovelluskehitys. Sertifikaatteja on tarttunut matkaan vuodesta 1997 alkaen, ensimmäinen oli Windows NT4 Networking. 

Lisää Mikasta: Linkedin

Kiinnostaako sinua hyvä työyhteisö, tekemisen meininki ja monipuoliset tehtävät?

Katso avoimet työpaikat

Aino von Bonin
Kirjoittaja Aino von Bonin