Digitaalinen työympäristö, Valtti, Microsoft Teams

Valttilaiset: Jussi Sivonen

Rea Björkman
19.05.2021 | Rea Björkman

Valttilaiset Jussi Sivonen

Jussi lyhyesti kuvattuna

Jussi asuu Lahdessa, vaikkakin virallisesti vielä Jyväskylässä. Uusperheeseen kuuluu yhteensä viiden lapsen lisäksi kissa, kani ja kiinanharjakoira, joka on lähiaikoina saamassa uuden koirakaverin.

Jussi on kohta nelikymppinen, omien sanojensa mukaan kotikissa, joka yrittää pitää itsensä kunnossa harrastamalla kuntosalia, OneWheel-rullailua, lasten kanssa erinäistä touhuamista. Uusimpana villityksenä VR-lasit ja uuden todellisuuden tuomat mahdollisuudet.

Jussi on pitkän linjan IT-nörtti. Aloittanut -97 alalla, jolloin hänet palkattiin tekemään verkkosivuja asiakkaille. Hän muutti alunperin Jyväskylään opiskelemaan yliopistolle, muttei ikinä valmistunut kyseisestä koulusta vaan päätyikin sinne töihin.

Hän on työskennellyt aina IT-alalla muttei ole enää viime vuosina työssään koodannut itse. Nykyään työvälineinä toimivat PowerPoint, oma suu ja kädet.

Tämän hetken työtehtävät

Jussi ei ole teknologiaorientoitunut konsultti. Hän ratkoo asiakkaiden ja loppukäyttäjien ongelmia jo olemassa- ja saatavilla olevia teknologioita hyödyntäen. Hän etsii ratkaisuja käyttäjien oikeisiin käytännönongelmiin ja liiketoiminnan tarpeisiin. Usein apua tarvitaan uusien työskentelytapojen omaksumiseen organisaatiossa, tiimi- ja yksilötasolla. Jussin mielestä käyttöönotto on viety maaliin vasta kun palvelua käytetään kuten sitä on tarkoitettu käytettävän kaikkien käyttäjien toimesta.

Substanssiosaaminen:

- Työtapojen ja prosessien digitalisoiminen hyödyntäen mm. O365- ja M365-ympäristöjä.

- Toimii myös viestintäkonsulttina esim. intranet-projekteissa.

- Tiimityöskentelyn kehittäminen esim. Teamsin avulla: Asiakkaiden työkulttuurin siirtäminen. sähköpostikivi-kaudelta Teams-aikakaudelle.

Erityisosaaminen ja sertifikaatit

- Muutosjohtamisen Prosci-sertifikaatti

- Ammattikouluttaja

- Microsoftin pilviteknologiat

 

Lisää Jussista: LinkedIn

Kiinnostaako sinua hyvä työyhteisö, tekemisen meininki ja monipuoliset tehtävät?

Katso avoimet työpaikat

Rea Björkman
Kirjoittaja Rea Björkman