Asiantuntijapalvelut, Valtti, Tiimityö

Valttilaiset: Janne Herkama

Rea Björkman
10.08.2021 | Rea Björkman

Valttilaiset Janne Herkama uusi

Janne lyhyesti

Janne aloitti Valtilla elokuussa 2020 eli takana on nyt noin vuosi valttilaisena. Sitä ennen aiempaa kokemusta it-alalta on kertynyt jo yli toistakymmentä vuotta eri tehtävissä. Janne vastaa Valtilla operatiivisesta toiminnasta johtoryhmässä (COO). Hän vastaa myös yhdessä vajaan sadan asiantuntijan kanssa asiakkaiden liiketoiminnan kriittisistä palveluista.

Vapaa-ajallaan hän mielellään matkaa mökille perheensä kanssa. Hänellä on kolme poikaa, joista nuorimmat pitävät huolta arjen vauhdikkuudesta. Kaikenlainen liikunta kuten kössi, pyöräily, lenkkeily ja talvella hiihto on Jannelle mieleen. Perhe matkaa aina välillä myös Lappiin laskettelemaan, kalastamaan ja mökkeilemään puhelimen kantamattomiin.

Erityisesti Janne syttyy muutoksesta ja sen johtamisesta. Hän kuvaakin olevansa positiivinen muutosjohtaja ja tätä hän on myös tullut Valtille tekemään. "Muutos on aina positiivinen asia" Janne toteaa. Vapaa-ajallaan Janne mentoroi Yrityskummeissa yrittäjiä liiketoiminnan eri haasteissa.

Jannen mielestä Valtilla parasta on ehdottomasti hyvä ja rento tekemisen meininki. Tekeminen kantaa vaikeimmillakin hetkillä, kun hommia tehdään yhdessä.

Kiinnostaako sinua hyvä työyhteisö, tekemisen meininki ja monipuoliset tehtävät?

Katso avoimet työpaikat

Rea Björkman
Kirjoittaja Rea Björkman