Asiantuntijapalvelut, Microsoft 365, Valtti

Valttilaiset: Jani Kekäläinen

Rea Björkman
29.04.2021 | Rea Björkman

Valttilaiset-Jani-Kekalainen
Jani lyhyesti kuvattuna

Jani on reilu nelikymppinen IT-myyjä Valtilla. Perheen kokoonpanoon kuuluu vaimo, 5-vuotias poika ja kissa. Vapaa-aika kuluu suurimmaksi osaksi kotipuuhissa perheen kanssa erilaisissa askareissa.

Viime talvi oli hyvin runsasluminen, joka innosti koko perheen uuteen dinosaurusharrastukseen - kyllä, luit oikein. Kotipihalle syntyi talven aikana yli 10 isoa lumidinosaurusta ja lisääkin niitä olisi syntynyt, mutta tila loppui kesken. Kenties harrastus saa uutta jatkoa kesällä, jolloin dinosauruksia voi rakennella esimerkiksi uimarannoilla.

Jani on työskennellyt IT-alalla vuodesta 2000 alkaen ja IT-myynnissä 2014 eteenpäin, eli kokonaisuudessaan meilkein jo 22 vuotta IT-alaa takana. Valtilla Jani on työskennellyt 2020 loppuvuodesta alkaen ja toimii tällä hetkellä myynnissä, tittelillä Sales Manager.

Tämän hetken työtehtävät tarkemmin

Janin tehtäviin kuuluu ensisijaisesti asiakkaan palveleminen yhdessä palvelupäällikön ja arkkitehdin kanssa, tekniikkaa toki unohtamatta. Tavoitteena on olla asiakkaan kanssa samalla puolella pöytää ja löytää win-win-ratkaisuja, joilla varmistetaan pitkä yhteistyö asiakkaan kanssa. Olemassa olevien asiakkaiden palvelemisen lisäksi Janin tehtäviin kuuluu uusasiakashankinta.

Olethan yhteydessä Janiin jos yrityksellänne on tarpeita, joissa Valtti voi olla avuksi:
044 758 4409, jani.kekalainen@valtti.com
 
Janin erityisosaaminen ja sertifikaatit
  • Microsoft
  • F-Secure
  • Trend Micro 


Kiinnostaako sinua hyvä työyhteisö, tekemisen meininki ja monipuoliset tehtävät?

Katso avoimet työpaikat

Rea Björkman
Kirjoittaja Rea Björkman