DevOps, Jatkuvuuspalvelut, Sharepoint Online

Valttilaiset: Anniina Taavitsainen

Valtti
22.06.2021 | Valtti

Valttilaiset Anniina Taavitsainen(2)

Anniina lyhyesti

Anniina on koulutukseltaan IT-Tradenomi ja on työskennellyt IT-alalla jo vuodesta 2008 lähtien eli noin kolmisentoista vuotta. Valtille hän siirtyi Meteoriitin konsultointiliiketoiminnan ja Valtin yhdistäessä voimansa syksyllä 2020.

Perheeseen kuuluu mies, kaksi lasta ja vanha äkäinen koiramummeli. Vapaa-ajallaan Anniina kehittää itseään opiskelemalla (muutakin kuin Microsoftin teknologiaa ).

Töitä hän on tehnyt Microsoftin teknologioiden parissa niin toimittajan kun asiakkaankin puolella. SharePointin kanssa onkin kuljettu käsi kädessä jo MOSSista eteenpäin.

Anniina toimii Valtilla palvelupäällikkönä hoitaen asiakkaiden jatkuvia palveluita niin palvelupäällikön, teknisen konsultin kuin projektipäällikön osa-alueilla. Viimeisen vuoden hän on työskennellyt tiiviisti Scrumin ympärillä vetäen jatkuvaa kehitysprojektia Scrum Masterina Azure DevOpsin ihmeellisessä maailmassa. Tämän lisäksi meneillä on useita SharePoint OnPrem -projekteja migraatioista räätälöityihin ratkaisuihin, joita Anniinan mukaan on ollut ilo vetää. "Kiva on kuitenkin välillä päästä kädet savessa itsekin tekemään teknisiä toteutuksia tai virhetilanteiden ratkaisuja, viimeisimpänä User profile - ja Search Service applikaatioiden konfigurointeja." Toteaa Anniina. Sharepoint Onlineen hänellä on omien sanojensa mukaan  viha-rakkaussuhde, mutta OnPremillä on aina paikka hänen sydämessään.

Erityisosaamisiin Anniina luettelee: Scrum, DevOps, SharePoint 2010-2019 OnPrem, SharePoint Online, projektinhallinta ja suun soitto. Sertejä löytyy projektiosaamisen ja SharePoint OnPremin puolelta.

Kiinnostaako sinua hyvä työyhteisö, tekemisen meininki ja monipuoliset tehtävät?

Katso avoimet työpaikat

Valtti
Kirjoittaja Valtti