Valtti

Valtin joulutervehdys – tuemme SOS-Lapsikylää

Marika Mehtälä
16.12.2019 | Marika Mehtälä

Vuosi lähenee loppuaan ja pian on aika hengähtää hetkeksi joulun viettoon. Meillä on ollut melko tapahtumarikas vuosi - viime joulukuussa uusi toimitusjohtaja ja pääomistajan vaihdos, useat rekryt vuoden aikana, Aerionin ja Netsecuren yrityskaupat, palveluvalikoiman laajenemiset, monet yhteistyöt, lukuisat uudet ja vanhat asiakkaat, webinaarit, sisäiset ja ulkoiset tapahtumat sekä tietenkin brändiuudistus syyskuussa.

Sos_lapsikylä

On ollut mahtavaa huomata miten hyvin uusi brändimme Valtti on otettu vastaan. Saimme  myös tunnustusta Vuoden palvelutarjoaja 2019-palkinnolla Dell Tech Forum-tilaisuudessa lokakuussa. Jaettu tunnustus kertoo erityisesti palvelumme arvotuksesta ja asiantuntijoidemme rautaisesta osaamisesta.  Kasvu kiihtyy edelleen eikä vauhti tästä ainakaan hidastu, tälläkin hetkellä meillä on useampi rekry meneillään. Otamme innolla vastaan vuoden 2020.

Osallistuimme tänä vuonna Nenäpäivään ja saimmekin hyvän potin kasaan. Keräsimme varoja yhteiskeräyksellä ja hyväntekeväisyystempauksilla. Tänä jouluna olemme tukeneet SOS-lapsikylän toimintaa. Jokainen lapsi ansaitsee turvallisen lapsuuden. SOS-lapsikylän työ mahdollistaa sen myös kaikkein heikoimmassa asemassa oleville. 

Kiitos kuluneesta vuodesta asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Haluamme toivottaa hyvää joulua ja menestyksellistä uutta vuotta 2020!

PS. Täältä lukemista joululomalle 😉

 

Marika Mehtälä
Kirjoittaja Marika Mehtälä