Valtti, Vastuullisuus

Valtin joulutervehdys - tuemme tänä vuonna nuorten mielenterveystyötä

Valtti joulutervehdys_2021

Pian on aika hiljentyä joulun viettoon jälleen yhden vauhdikkaan vuoden jälkeen. Lahjoitimme tänä vuonna joululahjarahamme MIELI Suomen mielenterveys ry:lle nuorten mielenterveystyön tukemiseen, sillä erityisesti nuorten avun tarve on kasvanut merkittävästi viime vuosina.

Vuosi 2021 on tarjonnut meille välähdyksiä tavanomaisemmasta työarjesta, kun kesän jälkeen monissa yrityksissä palattiin osittain tai täysin toimistotyöskentelyyn pitkään jatkuneen etätyökauden jälkeen. Monet yritykset ovat myös rakentaneet uusia työskentelymalleja, jotta jatkossa voidaan hyödyntää myös etätyön mukana tulleita oppeja erilaisten hybridimallien suunnnittelussa. Tämän hetken tilanne on vaatinut meitä kuitenkin jälleen vetäytymään monessa yrityksessä täysin etätöihin, joka on voinut lisätä kuormittavuutta monelle, joka koki läsnätyöskentelyyn osittain tai täysin palaamisen helpottavaksi.

Etätöissä perinteiset kohtaamiset jäävät vähemmälle ja monella liikkuminen saattaa vähentyä, kun siirtymät kodin ja toimiston välillä jäävät pois. Lisäksi työn tauottaminen unohtuu helposti, kun koneen ääressä tulee istuttua työtehtävästä ja palaverista toiseen yhtäjaksoisesti. HR-johtajamme Anu Puurula kertoo blogissamme kuinka Valtilla kannustetaan huolehtimaan työstä palautumisessa ja vinkkaa miten tukea palautumista jo työpäivän aikana.

Tuemme joululahjarahoillamme nuorten mielenterveystyötä

Palautuminen on tärkeä osa yleistä jaksamista ja hyvinvointia. Tällaisena poikkeusaikana omasta hyvinvoinnista huolen pitäminen on ensiarvoisen tärkeää, jotta toiminta- ja työkyky säilyvät hyvällä tasolla. Kun voimme itse hyvin, pystymme olemaan läsnä heille, jotka tukea tarvitsevat.

Halusimme jälleen suunnata joululahjarahamme Valtilla tärkeäksi kokemaamme kohteeseen ja tänä vuonna lahjoituksemme kohdistuu jaksamisen ja mielenterveyden tukemiseen. Lahjoituskohteemme on MIELI Suomen Mielenterveys ry, joka tekee tärkeää työtä mielenterveyden edistämiseksi Suomessa. Lahjoituksemme on kohdistettu nuorten mielenterveystyöhön, sillä erityisesti nuorten avun tarve on kasvanut merkittävästi viime vuosina.

Valtin vuoteen 2021 mahtui jälleen vauhtia ja paljon uusia kollegoja

Katsastellaan vielä lopuksi Valtin vuotta 2021, joka on pitänyt sisällään tuttuun tapaan vauhtia ja lukuisia uusia kollegoja. Olemme saaneet riveihimme vahvistusta peräti kahden yritysoston kautta, kun ensin Advance IT Solutions Oy tuli osaksi Valttia toukokuussa ja hieman myöhemmin kesäkuussa Ironnet Oy

Liiketoimintakriittisten tietokantojen huippuosaaja Advance IT Solutionsin erityisosaaminen auttaa asiakkaitamme ylläpitämään, hyödyntämään ja suojaamaan kriittisten järjestelmien dataa tietokantapalveluiden avulla. Ironnetin palvelut kattavat puolestaan tietoliikenneprojektien toteutuksen, tietoturvan ratkaisut sekä valvonnan ja ylläpidon. Heidän liittyminen osaksi Valttia vahvisti palvelukokonaisuuttamme ja mahdollistaa riskittömämmän toiminnan asiakkaillemme niin etätoimistoilla, konttoreilla kuin liikkuvassa työssä. 

Olemme myös rekrytoineet meille lukuisia uusia ammattilaisia vahvistamaan rivejämme, ja uusia osaajia etsitään jatkuvasti lisää. Voit tutustua avoimiin työpaikkoihimme täällä sekä Valtin asiantuntijoiden haastatteluihin täällä.

Pian on jälleen aika rauhoittua työkiireiltä ja kiittää koko Valtin puolesta. Kiitos siis kuluneesta vuodesta asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme! Haluamme lisäksi toivottaa rentouttavaa joulua ja iloa ensi vuoteen.

Pysy matkassamme mukana myös ensi vuonna

Tulevana vuonna työmme jatkuu tuttuun tapaan hallittujen pilvipalveluiden, modernin työn ja sujuvan it-ympäristön asialla. Pääset tilaamaan viimeisimmät uutiset ja blogikirjoitukset suoraan omaan sähköpostiisi alla olevan linkin kautta, ja pysyt vauhdissamme mukana myös ensi vuonna. 

Tilaa uutiskirjeemme!