Valtti, Vastuullisuus

Valtin joulutervehdys - Olemme mukana tukemassa kestävämpää huomista

Valtti_Meteoriitti_joulutervehdys_blogi

Kulunut vuosi on ollut hyvin omalaatuinen ja monella tapaa haastava itse kullekin. Olemme Valtilla tehneet pääosin etätöitä maaliskuusta lähtien, kuitenkin huomioiden myös jatkuvan etätyön tuomat uudet haasteet tiimityölle ja jaksamiselle. Hiljennymme pian hetkeksi joulun viettoon ja perinteiseen tapaan päätimme suunnata joululahjarahamme tukemaan meille tärkeää kohdetta. 

Uskomme, että helpompi arki koittaa vielä ja pääsemme nauttimaan toistemme seurasta normaalimmin. Tuemme tänä vuonna lahjoituksen muodossa Suomen luonnonsuojeluliittoa, sillä uskomme kestävään tulevaisuuteen. Suomen luonnonsuojeluliitto on maamme vanhin ja vaikuttavin ympäristöjärjestö, joka on suojellut luontoa menestyksekkäästi jo vuodesta 1938. 

Ympäristövastuun merkitys on korotustunut myös it-alalla ja olemme Valtilla tehneet töitä ympäristöystävällisemmän toiminnan eteen jo 1,5 vuoden ajan. Seuraavia tavoitteitamme ovat muun muassa vaihtaminen täysin uusiutuvaan sähköön ensi vuoden aikana sekä eliminoida ruokahävikkimme vuoteen 2022 mennessä. Voit lukea Valtin ympäristöpolitiikasta lisää täältä. 

Valtin vauhdikas vuosi 2020 

Valtin vuoteen 2020 on mahtunut paljon vauhtia ja uusia tuulia. Yhdistimme syyskuussa voimamme Microsoft asiantuntijatalon Sinisen Meteoriitin konsultointiliiketoiminnan kanssa, jonka myötä meitä valttilaisia on jo huikeat 200. Yhdistyminen vahvisti Microsoft-osaamistamme ja mahdollistaa entistä kokonaisvaltaisempia ratkaisuja asiakkaillemme yhden luukun taktiikalla. 

Olemme myös rekrytoineet meille lukuisia uusia ammattilaisia vahvistamaan rivejämme, ja uusia osaajia etsitään yhä. Voit tutustua avoimiin työpaikkoihimme täältä

Haastavankin vuoden jälkeen on aika hengähtää ja kiittää koko Valtin digitaalisen työympäristön etujoukkojen puolesta. Kiitos kuluneesta vuodesta asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme! Haluamme lisäksi toivottaa rentouttavaa joulua ja iloa ensi vuoteen.

Pysy matkassamme mukana myös ensi vuonna

Tulevana vuonna työmme jatkuu tuttuun tapaan hallittujen pilvipalveluiden, modernin työn ja sujuvan it-ympäristön asialla. Pääset tilaamaan viimeisimmät uutiset ja blogikirjoitukset suoraan omaan sähköpostiisi alla olevan linkin kautta, ja pysyt vauhdissamme mukana myös ensi vuonna. Voit myös peruuttaa sähköpostitilauksen myöhemmin halutessasi.  

Tilaa: Blogit ja uutiset digitaalisen työympäristön etujoukoilta