Valtti

Uusia kollegoita hakusessa tänne meille Valtille – hyppää mukaan kasvuun!

Pia Santanen
24.05.2021 | Pia Santanen

Pia Santanen-3

Itse liityin Valtin porukoihin maaliskuun lopulla 2021 Talent Acquisition Managerin rooliin – kokonaista seitsemän viikkoa alkaa siis olla hanskassa tätä kirjoittaessa. Ja täytyy sanoa, että vauhtia on riittänyt ja fiilis on hyvä! Varmaan moni pohtii, millaista on vaihtaa työpaikkaa näin korona-aikana, kun monesti rekryprosessit hoidetaan täysin virtuaalisesti; näin itsekin. Mutta täytyy sanoa, että kyllä on tuntenut itsensä tervetulleeksi ja odotetuksi; perehdytys on ollut kattava ja kalenteriin oli buukattu valmiiksi tapaamisia sidosryhmien kanssa. Meidän Espoon toimistollakin pääsin piipahtamaan ja auttelemaan remppasiivouksessa; siellä uudistettu flexitoimisto odottaa meitä kun ajat sallivat taas toimistolla työskentelyn.

Valtillahan ajoittainen etätyöskentely on ollut normina jo pitkään ennen korona-aikaa, mutta kyllä moni kaipailee sinne toimistollekin ajoittain. Hihatkin sain kääräistä heti kun tunsin itseni siihen valmiiksi, ja kyllähän tässä on jo päässytkin työn touhuun ihan täysillä. Muutama rekry jo loppusuoralla, ja juuri uunituoreita ilmoituksia jälleen ulkona.

Minkälaisia tehtävia avoinna?

Meitä valttilaisia on tällä hetkellä 230, mutta kasvu jatkuu ja mukavia ja osaavia uusia kollegoita olisi jälleen hakusessa: muutamia järjestelmäasiantuntijoita eri teknologiapainotuksella sekä innokas ja tiimihenkinen Sales Support Specialist tukemaan Valtti Meteoriitin myyntitiimiä. Hakuaika näissä tehtävissä toukokuun 2021 loppuun saakka. Käypä kurkkaamassa alla olevia avoimia tehtäviä, olisiko jokin näistä rooleista sulle kiinnostava, tai vinkkaile tutuille, jos tiedät jonkun olevan kiinnostunut uusista haasteista kasvuyrityksessä!

Reipas ja tiimihenkinen Sales Support Specialist

Sales Support Specialistina työnkuvaasi kuuluu avustaa myyntitiimiä mm. varmistamalla, että tarjouksissa on kaikki tarvittavat tiedot, liitteet ja muut materiaalit oikein ja ajan tasalla. Lisäksi osallistut liidihankintaan ja kontaktoit potentiaalisia asiakkaita. Roolista on kasvupolku myyntipäälliköksi, ja pääsetkin osallistumaan buukkaamiisi asiakastapaamisiin myyntipäälliköiden kanssa, eli mahdollisuus aidosti oppia!

Työskentelypaikkasi on pk-seutu tai voit tehdä etätyötä kotoa käsin, kunhan sinulla on mahdollisuus tarvittaessa työskennellä toimistollamme Kalasatamassa.

Tehtävässä menestyt, mikäli olet tiimipeluri, ja asenteeltasi myynnillinen ja kontaktoit mielelläsi asiakkaita. Olisi hienoa, jos sinulla on jonkin verran kokemusta asiakaspalvelusta tai olet jo toiminut esimerkiksi myynnin assistenttina. Eduksi on myös, jos olet käyttänyt MS-työkaluja; näin sinun on helppo oppia lisää tarjoamastamme. Ehdottomasti tärkeintä on kuitenkin oikea asenne ja halu oppia uutta ja auttaa tiimiä menestymään! Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä.


Järjestelmäasiantuntijoita monipuolisiin tehtäviin

Näissä tehtävissä toimit järjestelmiin liittyvissä ylläpitotehtävissä sekä asiakasprojekteissa. Työskentelypaikkasi voi olla Espoon, Helsingin, Jyväskylän, Lahden tai Savonlinnan toimistolla tai voit tehdä etätyötä kotoa käsin, kunhan sinulla on mahdollisuus ajoittain käydä pk-seudulla asiakastilanteen niin vaatiessa tai mikäli on tarve käydä konesalissa.

Tehtävissä menestyt, mikäli sinulla on jo ainakin parisen vuotta itsenäistä asiantuntijakokemusta järjestelmäasiantuntijan tehtävistä, sinulla on aito halu palvella asiakkaitamme ja intohimo järjestelmäasiantuntijan tehtäviä kohtaan. Pääset varmasti oppimaan uutta ja paneutumaan kiinnostaviin uusiin tuotteisiin ja ratkaisuihin; onhan meillä lukuisia erilaisia asiakasympäristöjä missä pääset osaamistasi kehittämään! Tukenasi on iso joukko IT-alan huippuosaajia, jotka ovat valmiita perehdyttämään sinut uusiin tehtäviisi.

Azure/M365 -järjestelmäasiantuntija

Tässä pärjäät, jos olet toiminut Azuren, Windows palvelinten ja M365:n parissa, eduksi olisi myös, jos sinulla on osaamista virtualisoinnista (eg. VMware) ja mahdollisesti jostakin toisestakin julkipilvestä kuin Azuresta (AWS / GCP).

Citrix/Windows-järjestelmäasiantuntija

Olisi hienoa, että olet toiminut Citrixin (On-Prem / Citrix Cloud) ja Windows palvelinten parissa, ja etuna olisi myös perustuntemus virtualisoinnista (eg. VMware) ja/tai tuntemusta esim. valvontatuotteista (eg. Sciencelogic).

Linux/Windows-järjestelmäasiantuntija

Tässä oiva paikka, jos Linux- ja Windows- palvelimet ovat hallussa, ja mahdollisesti löytyy jo hieman kokemusta myös julkipilven kanssa operoinnista (eg. Azure, AWS, GCP). Etua olisi myös virtualisoinnista (eg. VMware), valvontatuotteista (eg. ScienceLogic/Zabbix) ja konttipuolen (K8s) osaamisesta.
Kannattaa hakea, vaikkei ihan kaikessa olisikaan vielä guru; meillä täällä uskotaan, että oikealla asenteella ja aidolla halulla oppia on myös merkitystä!

Täällä Valtilla panostetaan osaamisen kehittämiseen; kannustetaan ja tarjotaan mahdollisuuksia jatkuvaan oppimiseen ja oman ammattitaidon kehittämiseen. Työkulttuuri on eteenpäin menevä, rento ja avoin; tekemisen meininkiä piisaa. Työntekijöiden hyvinvoinnista halutaan pitää huolta, ja etätyömahdollisuudet sekä joustava työaika helpottavat arjen sujumista. Lisäksi meillä on todella passelit työsuhde-edut, kuten täydet lomat heti työsuhteen alusta alkaen, lounas- ja virike-etu, erittäin laaja työterveyshuolto, sairaan lapsen hoitoetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, hammashoitoetu ja etätyöpisteen tuunausavustus.

Tsekkaapa lisätietoja Valtista ja avoimista työpaikoista meidän urasivuiltamme:

Katso avoimet työpaikat

 Hakeminenhan on superhelppoa; muutama napakka kysymys ja se on siinä. 

Pia Santanen
Kirjoittaja Pia Santanen