it, DataCenter Finland, Podcast

Uusi podcast! Vieraana Lauri Lehtonen, Finago – Mitä löytyy teknologiajohtajan pöydältä vuonna 2017?

Aino von Bonin
30.10.2017 | Aino von Bonin

DCF-Podcast-jakso4.jpg

IT-ratkaisuilla on keskeinen rooli PK-yritysten toiminnassa ja niiden merkitys tulee entisestään kasvamaan. CTO eli yrityksen teknologiavastaava pitää huolen, että sekä oman yrityksen että asiakkaiden teknologiset kehitysmahdollisuudet ovat ajan hermolla. Millaisten asioiden parissa CTO kamppailee nyt, ja kuinka pysytään kartalla teknologian kehityksestä?

Where IT meets business podcast-sarjan neljännessä osassa vieraana on Finago Oy:n (ent. Procountor) CTO Lauri Lehtonen. Podcastin isäntänä toimii DataCenter Finlandin myynti- ja markkinointijohtaja Antti Kivalo. Jaksossa keskustellaan IT:n tilasta nyt vuonna 2017 ja siitä, miten CTO:n toimenkuva on muuttunut ja muuttumassa.

Tietosuojakysymykset haastavat CTO:ta

Sitä mukaa, kun asiakkaat ovat tottuneet web-selaimen yli käytettäviin palveluihin, ovat tietosuojakysymykset alkaneet askarruttaa yhä enemmän. Miten CTO:n tulee varautua tähän ja kuinka vastata asiakkaiden huolenaiheisiin?

Podcastissa pohditaan muun muassa tietoturvan varmistamista ja sitä, miten tuleva EU:n tietosuoja-asetus tulee muuttamaan ohjelmistovaatimuksia ja suunnittelua. Entä miten tämä kaikki tulee vaikuttamaan CTO:n työhön?

Myös kun kriittistä tietoa ja dataa siirretään julkisiin pilvipalveluihin, tuleeko tietoturvasta huolehtia eri tavalla kuin omassa konesalissa olevilla palvelimilla? 

Saat vastaukset myös näihin:

  • Miten varmistetaan, että kriittisten palveluiden tarjoajat ovat luotettavia?
  • Mistä CTO inspiroituu?
  • Onko CTO:n paikka johtoryhmässä?

Kuuntele podcast tästä:

Muista seurata meitä SoundCloudissa ja iTunesissa! Näin pääset kuulemaan uudet podcastit ensimmäisten joukossa.

Seuraa Where IT Meets Business -podcastia

Kommentoi ja kerro mielipiteesi ohjelmasta twiittaamalla meille @DCFinland

Nautinnollista kuunteluhetkeä!

Aino von Bonin
Kirjoittaja Aino von Bonin