Digitaalinen työympäristö, Valtti, ValttiJengi

Blogissa ohjelmistoarkkitehtimme Jani kertoo omasta työstään ja Valtilla työskentelystä

Pia Santanen
04.11.2021 | Pia Santanen

Pia_Santanen_blogi

Lue ohjelmistoarkkitehtimme Janin ajatuksia tiimin tehtävistä ja Valtilla työskentelystä.

Janilla on reilu vuosi valttilaisena takana. Valtille hän siirtyi yritysoston myötä Siniseltä Meteoriitilta, jossa olikin vierähtänyt melkein 11 vuotta. IT-alan kokemusta Janilla on yhteensä viitisentoista vuotta. Ura alkoi konsulttina ohjelmoinnin parissa ja kokemuksen karttuessa hän on edennyt ohjelmistoarkkitehdiksi. Yritysoston jälkeen hommat ovat lähteneet rullaamaan hyvin. Siirtymän teki helpoksi kattavan kommunikaation lisäksi se, että suurin osa kollegoista oli samassa tilanteessa ja yhdessä on siirrytty uuteen positiivisin mielin.

Jani_Jaakola_ValttiJanin (kuvassa) työajasta reilut 80 % kuluu tiiviisti asiakastyön parissa. Hän kertookin, että ihan parasta on tyytyväinen asiakas, jolle on toimitettu hieno ratkaisu. Jani nauttii siitä, että pääsee konsultoimaan, suunnittelemaan yhdessä asiakkaan kanssa ja toteuttamaan itse ratkaisuja. Tärkeimmät teknologiat tällä hetkellä ovat M365, Azure, Sharepoint sekä React. Lisäksi Jani toimii myynnin teknisenä tukena ja kollegoiden tukena muutenkin sisäisesti.

Kollegana Jani on helposti lähestyttävä ja aina valmis auttamaan muita. Hän kertookin, että tiimi pitää kolmesti viikossa yhteisen sparrauksen, jossa jaetaan tietoa ja osaamista ja ratkotaan mahdollisia haasteita. Tulevalta kollegalta Jani toivookin aitoa innostusta uusiin teknologioihin ja halua jakaa teknistä osaamista ja tietoa niin asiakkaille kuin sisäisestikin mm. Azuren uusiin komponentteihin liittyen.

Janin ajatuksia Valtilla työskentelystä

Jani on viihtynyt ensin Sinisellä Meteoriitilla ja nyt Valtilla näinkin pitkään erityisesti mahtavan ja todella osaavan työporukan ansiosta. Työkavereista onkin tullut ystäviä, joiden kanssa voi viettää vapaa-aikaakin esimerkiksi peli-iltojen ja frisbeegolfin tiimoilta.

Valtilla Jani arvostaa erityisesti sitä, että saa aidosti tehdä etänä työtä sieltä missä se kulloinkin sujuu; on ollut mahtavaa päästä seuraamaan nyt puolitoistavuotiaan tyttären kasvua ja työmatkoissa säästetty aika onkin mennyt perheen parissa. Lisäksi frisbeegolf ja valokuvaus ovat Janille tärkeitä harrastuksia työn vastapainoksi. Jani kertoo myös, että tiimissä on todella avoin kommunikaatio ja jos jokin ei toimi, voi asian nostaa esille ja asiat ratkaistaan; senkin vuoksi hän on viihtynyt työssään niin pitkään. Jos jotakin voisi vielä kehittää, niin Jani toivoisi nykyistäkin enemmän räätälöityjä ratkaisuja asiakkaille; osaamista lahjakkaalta tiimiltä kyllä löytyy! 

Muutama sana lisää Valtista 

Valtilla panostetaan ja kannustetaan aidosti osaamisen ja oman ammattitaidon kehittämiseen. Työkulttuuri on eteenpäin menevä, rento ja avoin; tekemisen meininkiä piisaa. Työntekijöiden hyvinvoinnista halutaan pitää huolta, ja etätyömahdollisuudet sekä joustava työaika helpottavat arjen sujumista. Lisäksi meillä on todella passelit työsuhde-edut, kuten täydet lomat heti työsuhteen alusta alkaen, lounas- ja virike-etu, erittäin laaja työterveyshuolto, sairaan lapsen hoitoetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja hammashoitoetu.

Tsekkaapa lisätietoja Valtista ja avoimista työpaikoista meidän urasivuiltamme:

Katso avoimet työpaikat

Hakeminenhan on superhelppoa; muutama napakka kysymys ja se on siinä. Tervetuloa porukkaan! 😊

Rekryterkuin,
Pia

Pia Santanen
Kirjoittaja Pia Santanen