Pilvipalvelut

Siirrä yritys pilveen Microsoft 365 -työpajan avulla

Peter Caselius
07.11.2019 | Peter Caselius

Siirry pilveen M365

Haluatko skaalata ja tehostaa liiketoimintaasi ja kehittää yrityksesi kilpailukykyä Microsoft 365 -palvelupaketin avulla? Microsoft 365:n käyttöönotto on varminta tehdä asiantuntevan kumppanin avustuksella. Valtin kiihdytystyöpajassa suunnitellaan ja räätälöidään yrityksen palveluiden siirtäminen pilveen yksilöidysti yrityksen tarpeiden mukaan.

Tänä vuonna lanseerattu Microsoft 365 -tuoteperhe tarjoaa yritykselle runsain määrin työkuormaa helpottavia palveluita. Se mahdollistaa päivittäisten rutiinien nopeuttamisen ja jopa automatisoinnin, kapasiteetin kasvattamisen, dokumentoinnin tehostamisen, muutostarpeiden ennustamisen, perinteisten palveluiden tehostamisen ja asiakastyytyväisyyden kasvattamisen.


Lähes rajottomat liiketoiminnan kehittämisen mahdollisuudet tuntuvat paitsi houkuttelevilta myös haasteellisilta haltuunottaa. Yrityksen toimintojen pilveen siirtäminen kannattaakin tehdä hallitusti ja suunnitellusti ja mieluiten osaavan kumppanin avustuksella.

Microsoft 365 haltuun Valtin kiihdytystyöpajassa

Valtti järjestää Microsoft 365:n käyttöönottoa ohjaavia kiihdytystyöpajoja. Microsoft 365 Business -lisenssi mahdollistaa alle 300 henkilöä työllistäville pk-yrityksille IT-hallinnon yksinkertaistamisen yhden ratkaisun avulla. Microsoft Enterprise E3 -lisenssi sopii puolestaan tätä suuremmille yrityksille.

Microsoft 365 mahdollistaa muun muassa:

 • henkilöstön liikkuvan etätyöskentelyn ja joustavan yhteydenpidon
 • tuottavuuden tehostamisen ja toimintamahdollisuuksien kasvattamisen
 • laitteiden hallinnan yhdestä paikasta
 • liiketoiminnan turvaamisen kattavalla tietoturvalla.

Valtin Microsoft 365 haltuun -kiihdytystyöpajassa suunnitellaan yrityksen tarpeisiin yksilöityjä ratkaisuja ja räätälöidään Microsoft 365:n palveluista käyttöön ne, jotka tukevat yrityksen liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla. Yksilöidyn työpajan aikana selvitetään, mikä on yrityksen nykytila, mitkä ovat tulevat tavoitteet ja miten työtehtäviä voidaan sujuvoittaa pilveen siirtymällä.

Työpajassa etsitään vastauksia esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin:

 • Mitkä ovat yrityksen tarpeet ja tavoitteet?
 • Miten ottaa palveluja käyttöön? Käyttöoikeuksien hankinta, oikeiden tuotteiden valinta?
 • Mitkä ovat asiakkaan ympäristön kannalta parhaat käyttökohteet?
 • Miten hyödynnetään vahvaa tunnistautumista?
 • Miten käyttöönotosta tehdään sujuvaa?

Olemme Valtilla tehneet useiden yritysten migraatioita ja oppineet toteutusten sudenkuopat. Osaamme siis auttaa yrityksiä kuoppien ja kuprujen yli. Kokemusten pohjalta suosittelemme yrityksiä tekemään migraation suunnitellusti ja hallitusti avullamme niin, että projekti ei sotke yrityksen liiketoiminnan perusedellytyksiä. Ennakointi säästää ison summan korjauskustannuksia.

Microsoft 365 haltuun -työpaja sopii yritykselle, jolla on:

 • halu ratkaista yleisimpiä liiketoiminnan IT-haasteita siirtymällä pilvipalveluihin 
 • tahtotila tehdä pilveen siirtyminen hallitusti ja kerralla oikein.

Tutustu Microsoft 365 haltuun -työpajan aiheisiin ladattavasta esitteestä.

Lataa Tarkistuslista Microsoft 365 -palvelun käyttöönottoon

Muutakin kuin Office – Microsoft 365 ja täydellinen laite- ja käyttäjänhallinta

Microsoft 365 sisältää Office 365:n ja Windows 10 -käyttöjärjestelmän lisäksi laite- ja käyttäjähallinnan. Microsoft Intunen Autopilot-työkalu mahdollistaa Windows 10 -käyttöjärjestelmän mutkattoman käyttöönoton ja asennuksen. Käyttäjän huoleksi jää vain sisäänkirjautuminen ja automaatioasennuksen käynnistäminen, sillä laite on valmiiksi rekisteröity hallintaan ja säännöt, profiilit ja asennukset tehty valmiiksi. Windows Autopilotin avulla koneen käyttäjiä voi vaihtaa helposti koneen elinkaaren myöhemmässäkin vaiheessa.

Intunen ansiosta Microsoft 365:ssä yrityksen tietoturva on suojattu kattavasti. Esimerkiksi varastetun koneen paikallistaminen, yrityksen tietojen tyhjentäminen ja siirto uuteen laitteeseen onnistuu helposti. 

Microsoft 365:n tietoturvaominaisuuksia täydentää lisäksi suosituksia vastaava ehdollinen pääsynhallinta. Täyden tietoturvan takaava kaksivaiheinen tunnistautuminen voidaan määritellä niin, että se ei hankaloita käyttäjän jokapäiväistä toimintaa. Kaksivaiheisen tunnistautumisen voi rajoittaa pyydettäväksi esimerkiksi kerran kuukaudessa yrityksen sisäverkossa. Näin käyttäjäkokemus ei kärsi joka päivä vaadittavasta tunnistautumisesta. Pääsynhallinnan ehdollisiin sääntöihin voi kuulua myös esimerkiksi pääsyn rajoittaminen muiden maiden verkoista.

Psst- Huomasitko jo, että Microsoft julkaisi tämän vuoden Ignite-tilaisuudessa tuoteuudistuksen, jossa Intune tulee osaksi Endpoint Manageria yhdessä System Center Configuration Manager (SCCM:n) kanssa? Microsoft lupaa uudistuksella yksinkertaistaa laitehallinnakokonaisuutta, ja niiden lisenssimallia. Julkaisun mukaan kaikki SCCM:n käyttäjät saavat Intune-lisenssit käyttöönsä veloituksetta Windows 10-laitteisiin.

Haluatko tietää lisää Microsoft 365 -palveluista tai kiihdytystyöpajasta? Jätä yhteystietosi ja ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu työpajaan!

 

Peter Caselius
Kirjoittaja Peter Caselius