Podcast, Valtti

Uusi podcast: Digiarki on täällä – mitä IT:ltä vaaditaan? Vieraana Storage IT:n Sampo Seppänen

Aino von Bonin
18.09.2017 | Aino von Bonin

DCF-Podcast-jakso2.png

Miten toimia, kun yrityksen tiedot ovat levällään useassa eri pilvipalvelussa? Miten tehostetaan työskentelyä digitaalisessa maailmassa ilman, että pakka leviää täysin käsiin? Entä miten tuetaan työntekijöitä löytämään juuri heille sopivat digitaaliset työskentelytavat?

Where IT meets business -podcast-sarjan toisessa jaksossa on vieraana tiedonhallintapalveluja tarjoavan Storage IT:n toimitusjohtaja Sampo Seppänen. Podcastin isäntänä toimii DataCenter Finlandin myynti- ja markkinointijohtaja Antti Kivalo. Puolituntisen keskustelun aiheena on digiarki ja sen vaikutukset jokapäiväisessä työskentelyssä.

Nopeus on valttia

Digiarjessa työskentelyvälineet vaihtuvat tiuhaan tahtiin, ja työntekijät päätyvät käyttämään juuri heidän työskentelytapoihinsa parhaiten soveltuvia työkaluja. Tämä vaatii ITt:ltä nopeaa reagointikykyä ja uskallusta ottaa työntekijöiden draivaama digiharppaus.

Millaiset ovat seuraukset, jos yritys ei ole valmis uudistumaan? Millaisiin tietosuojaongelmiin päädytään, kun työntekijät alkavat etsiä omia työvälineitä ja työskentelytapoja? Miten yhdistää uusi ja vanha? Ja miten päivittää koko yrityskulttuuri toimivaan digiarkeen? Millainen on digitaalinen työpaikka?

Digitaalisuus on yritysten kilpailukyvyn tärkein peruspilari. Samaan kilpailukyvyn peruspilariin kuuluvat erottamattomasti myös työntekijät. Miten digitaalista työpaikkaa ja kilpailukykyä kannattaa lähteä rakentamaan?

Keskustelu johdattaa kuulijan pohtimaan, miten digiarki vaikuttaa myös työnantajamielikuvaan. Miten digitalisaatiota hyödynnetään rekrytoinneissa? Ja miten ottaa huomioon työntekijöiden vapaa-ajalle seuraava digitaalisuus?

Kuuntele podcast ja tilaa uudet jaksot itsellesi

Digiarki kaatuu IT:n niskaan tietosuojahaasteineen, BYOD-vyöryineen ja kulttuurikitkoineen – podcastimme pelastaa hukkumiselta. Kuuntele Kivalon ja Seppäsen puolituntinen debatti tästä:

Muista seurata meitä SoundCloudissa ja iTunesissa! Näin pääset kuulemaan uudet podcastit ensimmäisten joukossa.

Seuraa Where IT Meets Business -podcastia

Kommentoi ja kerro mielipiteesi ohjelmasta twiittaamalla meille @DCFinland

Nautinnollista kuunteluhetkeä!

Aino von Bonin
Kirjoittaja Aino von Bonin