Pk-yritykset, Etätyö, Webinaari

Ota Valtin vinkkikornerit haltuun!

Valtti_on_mutkaton_kumppani_muki

It-alalla vallitsee edelleen joltain osin myytti, että kunnollinen ICT-infran ylläpito on kallista ja täten pk-yritysten saavuttamattomissa. Näin ei kuitenkaan ole. Tietoturvallinen ja hallittu it-ympäristö kuuluu kaikille yrityskokoon katsomatta, ja me Valtilla haluamme olla mukana kumoamassa valheellista myyttiä ja tarjota asiantuntevaa palvelua it-asioissa myös pk-yrityksille. 

Ammattitaidolla suunniteltu, toteutettu ja ylläpidetty it-ympäristö on kokonaiskuvassa jopa kustannussäästö. Lisääntyvät tietoturvauhat, sakkaavat ohjelmistot ja käsiin vanhenevat laitteet vaikuttavat jokainen laskevasti yrityksen tuottavuuteen. Järjestimme Valtilla kolme pk-yrityksille suunnattua Valtin vinkkikorneri -webinaaria, joissa kävimme läpi laitehallintaa, suosittua Microsoft Teams -ohjelmistoa sekä tietoturvaa. Webinaarit ovat kompakteja puolen tunnin tietoiskuja. 

Valtin vinkkikorneri 1: Laitteiden elinkaarenhallinta

Valtin laitehallintaan keskittyvässä webinaarissa paneuduimme tehokkaaseen etätyöskentelyyn sekä siihen millaiset laitteet ja ratkaisut tukevat tietoturvallista työntekoa. Webinaarin alkuosa keskittyy etätyöskentelyyn sekä tietoturvan merkitykseen, ja loppupuolella on enemmän keskustelua laitteiden elinkaarenhallinnasta. Puhujina Valtilta Mikael Wide sekä Sami Kemppainen. 

Ota webinaari haltuun täällä 

Valtin vinkkikorneri 2: Microsoft Teams

Suursuosion kerännyt Microsoft Teams painotteinen webinaarimme tarjoaa vinkkejä Teamsin tehokkaaseen käyttöön. Microsoft Teams on monipuolinen ja hyvä järjestelmä virtuaaliseen tiimi- sekä projektityöskentelyyn, jos sen hallinnointi ja käyttötarkoitus on määritelty selkeästi. Monesti ohjelmisto jää alikäytölle ja yrityksissä hyödynnetään Teamsia lähinnä pikaviestintä- tai videopuhelutyökaluna, vaikka kyseinen järjestelmä taipuisi paljon muuhunkin. Webinaarin puhujat Mikael Wide ja Jussi Sivonen kertovat myös yleisimmistä Microsoft Teamsin käyttöön liittyvistä haasteita sekä miten taklata niitä. 

Lataa webinaari täältä 

Valtin vinkkikorneri 3: Tietoturva

Kolmanteen webinaariin saimme F-Securelta puhujan vieraaksi. Webinaarissa keskityttiin tietoturvaan etätyökulmalla ja taklattiin tietoturvamyyttejä. Valtin Jan-Erik Andersson ja F-Securen Juha-Matti Heljaste kävivät myös läpi uusimpia tuulia tietoturvan osalta sekä kertoivat, miksi tietoturvasta huolehtiminen on jatkuvasti entistä tärkeämpää. 

Löydät webinaarin täältä

Kiinnostaisiko kuulla lisää? 

Webinaarien aiheet kattavat vain murto-osan Valtin asiantuntijoiden osaamisportfoliosta; osaamisemme kattaa järjestelmien ylläpitoa, kehittämistä, loppukäyttäjätukea sekä sovelluskehitystä. Lisäksi uusimpana lisäyksenä joukkoomme liittynyt Advance IT Solutions tuo riveihimme tietokantaosaamista. Monipuolinen osaamisemme on kaikenkokoisten asiakkaidemme etuna, ja palvelumme skaalautuvat yrityksen kasvun mukana. Olethan yhteyksissä, mikäli voimme olla avuksi!  

Ota yhteyttä Valttiin