Valtin palvelun tekijät, Valtti

Oletko sinä uusi valttilainen?

Marika Mehtälä
09.01.2020 | Marika Mehtälä

 

Joululoma on nyt takana päin ja uusi vuosi on aluillaan. Meillä Valtilla on ollut melko tapahtumarikas vuosi ja kasvu kiihtyy edelleen eikä vauhti tästä ainakaan hidastu, tälläkin hetkellä meillä on useampi rekry meneillään. Meitä on tällä hetkellä 120 valttilaista, mutta uusia osaajia ja työkavereita kaivataan lisää, joten olisitko sinä meidän uusi valttilainen? Kiinnostaako IT-palveluasiantuntijan, myyntipäällikön, senior consultantin tai pilviarkkitehdin paikka?

Tsekkaa alta meidän tämän hetkiset avoimet työpaikkamme ja hae meille töihin, jos kaipaat urallesi uutta mielenkiintoista tekemistä ja rennon työympäristön! 

Rekryblogi

Meillä Valtilla on hyvin tärkeää itsensä kehittäminen ja panostammekin työntekijöidemme kouluttautumiseen paljon, joten toivomme, että uuden oppiminen on myös sinullekin tärkeä asia. Tarjoamme mukavan ja rennon työyhteisön, hyvät työsuhde-edut (mm. täydet lomat heti työsuhteen alusta alkaen, sairaan lapsen hoitopalvelu, lounas-ja virike- etu, kuntosali, kattava työterveys, työmatkaetu ja hammashoitoetu) ja monipuolisen sekä itsenäisen tehtäväkentän jatkuvasti kasvavassa yrityksessä.

Haluatko olla mukana meidän kasvutarinassa? Lue ja tutustu lisää alta. Laitathan hakemusta tulemaan tai vinkkaa kaverille, jos tiedät hyvän tyypin, joka sopisi joukkoomme. Jos et löydä avoinna olevista tehtävistä sinulle sopivaa paikkaa, niin voit laittaa aina myös avoimen hakemuksen verkkosivujemme chatbotin kautta tai lähettämällä hakemuksen osoitteeseen rekry(at)valtti.com

Avoin työpaikka: IT-palveluasiantuntija Espooseen (HAKUAIKA PÄÄTTYNYT)

Etsimme nyt Espoon asiakaspalvelutiimiimme kahta ketterää IT-palveluasiantuntijaa. Tehtävässä pääset osallistumaan monipuolisesti niin teknisten ongelmien selvityksiin, kuin myös mukaan uusiin asiakasprojekteihin. Työ on kolmivuorotyötä.

Odotamme sinulta asiakaspalveluasennetta, tiimityöskentelytaitoja sekä hyviä tietoteknisiä perustaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen- ja englannin kielen taitoa ja aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Toivomme, että olet itseohjautuva, aidosti kiinnostunut tietotekniikasta ja ennen kaikkea erinomainen asiakaspalvelija.  

Edit: IT-palveluasiantuntijan hakuaika on päättynyt.

Avoin työpaikka: Senior Consultant

Valtti Kumppanit is now looking for an a professional to provide consulting and training services for OKTA and VMware Workspace solutions to our growing customer base.

What matters the most to us and our clients is the continuous availability of business-critical IT services that guarantee the continuity of business day after day. The ability to guarantee user-friendliness, scalability and cost-effectiveness is what makes us the best partner for our clients. You will work closely with a customer to support them with the trickiest challenges. Our office is located in Espoo and working remotely at times is possible.

Helping our clients to grow requires impeccable performance from us. We expect you to be an independent professional with strong self-management skills and proactive way of working. Your working language is English.

You have knowledge in some of the Enterprise systems:

  • Microsoft Active Directory and Azure AD (basic knowledge on Azure AD)
  • Windows Server 2012 and above
  • Basic understanding of common operating systems: iOS, Android, Windows, macOS, Linux
  • Microsoft IIS and SQL
  • Certificate Services and basic concepts of certificate management (PKI, private key, root and intermediate certificate understanding)
  • Linux basics
  • Basic understanding of hypervisor concepts (VMware ESX and MS Hyper-V)
  • Basic understanding of authentication mechanisms and concepts (Kerberos, certificate, SAML and Multi-factor authentication)

We offer you an interesting and challenging position in the exciting field of enterprise mobility management with top quality technologies and fast growing business. You would join a professional team to work with and develop your own skills with the leading products in the world. You would be supported by our senior team members to get to a level where you will be able to deliver successful results with our customers.

Does this sound like the role for you? Please send your application together with your CV and salary request to kirpi.niemenmaa@mercuriurval.com. We recommend applying as soon as possible - the position will be filled as soon as a suitable candidate is found.

For more information, please contact Consultant Elisa Puolakka +358 40 713 1583 or Kirpi Niemenmaa +358 40 512 0257 at Mercuri Urval.

Avoin työpaikka: Myyntipäällikkö Netsecure Oy:lle Lahteen (HAKUAIKA PÄÄTTYNYT)

Toimintamme kasvaessa haemme nyt myyntipäällikköä. Pääpaino työssäsi tulee olemaan yrityspuolen uusasiakashankinnassa, mutta pidät huolta myös nykyisten asiakkaidemme IT-tarpeista. Meillä on asiakkaita pörssiyrityksistä pienyrityksiin ja tarjoamme heille parasta asiakaspalvelua Päijät-Hämeen seudulla.

Toivomme, että sinulla on kokemusta IT-alalta ja pystyt yhdessä asiantuntijoidemme kanssa etsimään parhaat ratkaisut asiakkaidemme IT-tarpeisiin. Voit olla myyntiurallasi vasta alkuvaiheessa – tärkeintä on, että ymmärrät erilaisia IT-palveluita ja osaat kertoa niistä rohkeasti ja ymmärrettävästi asiakkaillemme.

Puhutko sujuvaa it:tä? Ovatko varmistusratkaisut ja palvelinjärjestelmät sinulle tuttua juttua? Hae palvelutuotannon tiimiimme järjestelmäasiantuntijaksi. Työkaverina tiimissä on kokeneita kollegoita ja työssäsi pääset käyttämään erityisesti ongelmanratkaisu- ja tiimitaitoja.

Netsecure on osa Valtti IT-konsernia, jossa työskentelee yhteensä 120 IT-alan huippuosaajaa neljällä eri paikkakunnalla.

Edit: IT-palveluasiantuntijan hakuaika on päättynyt.

Avoin työpaikka: Cloud architect/Devops-osaajia Espooseen

Arkkitehtinä pääset auttamaan asiakkaitamme siirtymään pilviaikakaudelle mahdollisimman helposti ja fiksusti. Olet myös kehitystiimin jäsen, joka vastaa meidän julkipilvien palveluportfoliosta. Google, AWS tai Azure Cloud Architect -sertifikaatit ja käytännön kokemus pilviprojekteista katsotaan eduksi. Arvostamme myös kokemusta sovelluskehityksestä.

Tärkeintä on kuitenkin tahto kehittyä joka päivä paremmaksi pilviosaajaksi, joka ymmärtää teknologiat ja osaa yhdistää pisteet teknologioiden ja liiketoimintahyötyjen välillä. 

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry(at)valtti.com ja viestin otsikoksi Cloud architect/Devops-osaaja. 

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Petri Uusitalo, petri.uusitalo(at)valtti.com, puh. +358 40 589 0677


Pysyt ajantasalla kuulumisistamme ja tulevista avoimista työpaikoista seuraamalla rekrysivuamme sekä blogiamme!

Marika Mehtälä
Kirjoittaja Marika Mehtälä