työpaikka, työntekijäkokemus

Oletko sinä uusi työkaverimme?

Aino von Bonin
26.02.2019 | Aino von Bonin

Elämme DataCenterillä* vahvasti muutokset ja kehittymisen aikaan. Viimeisen vuoden aikana arkeemme on mahtunut yritysosto, uusi toimitusjohtaja ja omistusrakenteen vahvistaminen. Tavoitteet on asetettu korkealle ja asiakkaan entistäkin parempi palveleminen kokonaisvaltaisilla sekä luotettavilla it-palveluilla toimii kiintopisteenämme. Laajenamme tekemisemme fokusta menestyksekkäästä konesalipalvelusta laajempaan, asiakkaittemme liiketoiminnan jatkuvuutta ja kehittymistä tukevaan it-palvelukokonaisuuteen. 

Kasvun tueksi haemme nyt myös uusia työkavereita. Koostin tähän tämän hetken avoimet työpaikkaamme. Lue, tutustu tai hae! Vinkkaa myös kaverille, jos tiedät hyvän tekijän.

Avoin työpaikka: Sales Manager

Sales Managerin työn pääpaino on uusasiakashankinassa ja nykyisten asiakkuuksien kehittämisessä. Vastaat työssäsi myyntijohtajalle ja myyntipäällikkökollegoiden lisäksi saat pari timanttista markkinointidaamia tiimikaveriksi :). 

Avoin työpaikka: Järjestelmäasiantuntija

Puhutko sujuvaa it:tä? Ovatko varmistusratkaisut ja palvelinjärjestelmät sinulle tuttua juttua? Hae palvelutuotannon tiimiimme järjestelmäasiantuntijaksi. Työkaverina tiimissä on kokeneita kollegoita ja työssäsi pääset käyttämään erityisesti ongelmanratkaisu- ja tiimitaitoja.

Voit laittaa myös avoimen hakemuksen, jos edellä mainitut tehtävät eivät osu omalle osaamisalueellesi. Pysyt ajantasalla kuulumisistamme ja tulevista avoimmista työpaikoista seuraamalla blogiamme!

*Pssst! DataCenteristä tuli Valtti syyskuussa 2019!

Valtti blogi
 
Aino von Bonin
Kirjoittaja Aino von Bonin