Jatkuvuuspalvelut, IAM

[4 x VIDEO] Näin saat hyödyt irti Workspace ONE:sta työpaikalla – käsittelyssä Apple DEP & VPP, macOS, Android for Enterprise ja Office 365

Henri Talvitie
10.12.2019 | Henri Talvitie

VMware Workspace ONE tarjoaa yrityksille ja käyttäjille monipuoliset, helppokäyttöiset ja tietoturvalliset ratkaisut mobiililaitteiden hallintaan. Workspace ONE on turvallinen identiteetinhallintapalvelu, joka vastaa moderneihin tietoturvariskeihin. Lisäksi sen elinkaarenhallintapalvelu integroituu saumattomasti OKTA:n ja Azure AD:n kanssa sekä auttaa säästämään IT:n resursseja. Ota hyödyt irti työpaikallasi Workspace ONE:n avulla ja katso neljä erilaista videotamme liittyen Workspace ONE:en. 

WorkspaceONE_video_blogi

Apple DEP & VPP ja Workspace ONE

Apple tarjoaa käyttäjillensä sovellusten ja mobiililaitteiden jokapäiväistä hallintaa helpottavia palveluita, VPP:n ja DEP:n, joiden kanssa Workspace ONE integroituu näppärästi. Apple DEP ja VPP ovat osa Apple Business Manageria ja Apple School Manageria. Integraation ansiosta käyttäjien ei tarvitse syöttää Apple ID:tä, koska sovellukset saadaan vietyä suoraan laitteisiin, mikä mahdollistaa kätevän ja nopean omilta laitteilta kirjautumisen.

Katso alta videolta, miten integraatio toimii:

Video: Workspace ONE - Apple DEP and VPP in action

macOS ja Workspace ONE

Workspace ONE sisältää monipuoliset ominaisuudet MacOS-laitteiden hallintaan ja tarjoaa käyttäjille tehokkaita, mutta helppokäyttöisiä toimintoja, joiden avulla käyttäjät pääsevät käsiksi esimerkiksi intranetiin, mutta laitteet pysyvät silti turvallisina ja yhteensopivina yrityksen tietoturvapolitiikan kanssa.

Katso videolta, miltä se näyttää käytännössä:

Video: Workspace ONE - macOS DEP enrollment and management

Android for Enterprise ja Workspace ONE

Workspace ONE:n integroiminen Android for Enterprisen kanssa mahdollistaa toimittajariippumattoman Android-hallinnan. Sen lisäksi ratkaisun etuja ovat muun muassa sen tietoturvallisuus, natiivi käyttökokemus, henkilökohtaisten tietojen erotteleminen työhön liittyvistä sekä mahdollisuus käyttää järjestelmäsovelluksia työtilassa.

Tältä videolta näet, miten Android for Enterprisen integroiminen Workspace ONE:n kanssa sujuu:

Video: Workspace ONE with Android for Enterprise

Office 365 -mobiilisovellukset ja Workspace ONE Access

Workspace ONE Accessin järjestelmänvalvojat antavat käyttäjille pääsyn Microsoft Office 365 -sovelluksiin. Käyttäjien ei siis esimerkiksi tarvitse joka kerta erikseen kirjoittaa käyttäjätunnuksia ja salasanoja päästäkseen vaikkapa Outlookiin.

Laite käyttää ainutlaatuista SSL-sertifikaattia autentikoimaan käyttäjät Workspace ONE Accessin avulla. Se tapahtuu luomalla tokenin, jota käytetään sitten muiden Office 365 -sovellusten todentamiseen ja aktivointiin.

Katso videolta, miten tämä toimii käytännössä: 

Video: Workspace ONE and Office 365

Henri Talvitie
Kirjoittaja Henri Talvitie