Tietoturva, Valtti, ValttiJengi

Kasvatamme tietoturvatiimiämme - olisitko uusi valttilainen?

Pia Santanen
14.02.2022 | Pia Santanen

Valttijengi_Espoon toimisto

Tietoturva – yksi tärkeimpiä asioita yrityksen arjessa. Me Valtilla lähdemme kasvattamaan IAM-tiimiämme ja hakusessa olisi nyt osaava IAM-konsultti. Tässä blogissa voit lukea tulevan kollegan Villen mietteistä uuteen rooliin ja Valtilla työskentelyyn liittyen.

Ville tuli valttilaiseksi kolmisen vuotta sitten yritysoston kautta. Tuolloinen Valtti – DataCenter Finland – osti ”naapurista” Villen työpaikan, muutaman hengen konsulttiyrityksen ja muuttomatka naapuritaloon sujui jouhevasti, niin fyysisessä kuin henkisessä mielessäkin. Fiilikset yritysostosta ja uusista mahdollisuuksista isommassa ja uskottavassa, mutta kuitenkin sopivan ketterässä IT-talossa olivat hyvät. Villellä on taustallaan myös isoja pörssifirmoja ja ulkomailla työskentelyä, joten monen kokoista yritystä on tullut nähtyä. Villen mukaan Valtti on ”Suomen mittakaavassa oikein hyvän kokoinen IT-talo”.

Ville_Raassina_bwValtilla Ville (kuvassa) toimii Okta-sertifioituna konsulttina, ja tulee toimimaan tiiviissä yhteistyössä uuden IAM-konsultin kanssa. IAM-konsultin roolissa henkilö pääsee toteuttamaan, konfiguroimaan, tukemaan ja kouluttamaan OKTA- ja Azure -ratkaisuja kasvavaan asiakaskuntaamme. Konsultin roolissa on tärkeää pystyä oman kokemuksen kautta ammentamaan ideoita ja tapoja toimia teknologiaratkaisujen ja liiketoiminnan parissa sekä olemaan tiedon aallonharjalla ja siten asiantuntijana viimeisimmistä teknologioista asiakkaidemme hyödyksi. Tiimissä ja sisäisissä sidosryhmissä on osaavia asiantuntijoita tukena.

Roolista, tiimistä ja Valtista Villen sanoin

Työtä voi tehdä aidosti sieltä, mikä itselle sopii parhaiten. Toki hyvä, jos tarvittaessa pääsee piipahtamaan esimerkiksi pk-seudulla asiakkaan tilanteen niin vaatiessa. Työssä kommunikoidaan paljon asiakkaiden kanssa, toimitaan myyjien teknisenä pre-sales tukena ja opastetaan asiakkaita jatkuvan vuoropuhelun tiimoilta. Viikot ovat hyvin erilaisia, sillä asiakkaiden ympäristöt ja käyttöönotot vaihtelevat; tässä työssä ei ole tylsää, ja uutta pääsee oppimaan varmasti! Tulee uusia asiakkaita, mutta on myös asiakkaita, joiden kanssa on toimittu jo hyvin pitkään. Kaikki asiakkaat ovat tärkeitä, ja Valtilla asiakastyytyväisyys onkin ihan ehdottoman tärkeä arvo ja tehtävämme on auttaa asiakasta menestymään. Ville mainitseekin, että varmasti etuna tehtävän hoidossa olisi se, että on joskus itse toiminut asiakaspuolella.

Tiimistä Ville mainitsee, että kaikki ovat helposti lähestyttäviä ja huumori kukkii; se onkin tärkeää, kun porukat työskentelevät eri puolilla Suomea eikä aina nähdä fyysisesti. Hommia tehdään aika nopeatempoisesti ja itsenäisesti, toki tukea saa kaikilta. Valtilla työntekijöiden hyvinvointi on tärkeää, ja vapaa-aika tukee jaksamista. Villen vapaa-ajat kuluvatkin perheen parissa ja lasten kanssa touhutessa, omiin harrastuksiin kuuluvat lumilautailu ja kuntosali.

Valtilla Ville on viihtynyt todella hyvin, ja kehuja hän antaa mm. siitä, että täällä tehdään hommia oikeasti maailman parhaiden tuotteiden kanssa; Okta, VMware, Freshservice ja tietoturvapuolelta hän mainitsee mm. Carbon Blackin. Yritys kouluttaa ja tukee oppimista ja sertifioitumista. Hän on myös ylpeä siitä, että VMwaren ja Oktan kanssa Valtti on korkeimman tason partneri. Täällä on osaavia ja avuliaita ammattilaisia, ja kaikkea ei tarvitse osata yksin; aina löytyy joku, joka tietää ja auttaa tarvittaessa. Työntekijöistä välitetään ja mm. työsuhde-edut Ville myös nostaa esille poikkeuksellisen hyvinä. Aina yrityksistä löytyy toki kehitettävääkin ja Ville pohtii, että koko firman kattavaa kommunikointia ja tiedon jakamista voisi vielä entisestään kehittää. Yritysostojen myötä kestää aina oman aikansa, että kaikki mahdolliset järjestelmät saadaan juttelemaan keskenään ja yhteiset sisäiset työkalut tulevat tutuiksi kaikille. Tähän Valtilla panostetaankin kovasti.

Muutama sana lisää Valtista 

Valtilla panostetaan ja kannustetaan aidosti osaamisen ja oman ammattitaidon kehittämiseen. Työkulttuuri on eteenpäin menevä, rento ja avoin; tekemisen meininkiä piisaa. Työntekijöiden hyvinvoinnista halutaan pitää huolta, ja etätyömahdollisuudet sekä joustava työaika helpottavat arjen sujumista. Lisäksi meillä on todella passelit työsuhde-edut, kuten täydet lomat heti työsuhteen alusta alkaen, lounas- ja virike-etu, erittäin laaja työterveyshuolto, sairaan lapsen hoitoetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja hammashoitoetu.

Hae paikkaa:

Hae paikkaa tästä

Hakeminenhan on superhelppoa; muutama napakka kysymys ja se on siinä. Tervetuloa porukkaan! 😊

Rekryterkuin,
Pia

Pia Santanen
Kirjoittaja Pia Santanen