Microsoft 365, Pk-yritykset

Huoleton Microsoft Business Basic pk-yrityksen tarpeisiin

Petteri Kuittinen
13.08.2020 | Petteri Kuittinen

Microsoft 365 - Office 365

Microsoftin pilvituotteet ovat jatkuvassa kehityksessä. Muutosten myötä Microsoft korvasi keväällä 2020 osan vanhoista Microsoft ja Office 365 -tuotenimistä ja siirtyy käyttämään Microsoft 365 -brändiä. Esittelemme tässä artikkelissa Microsoft Business Basic -paketin, joka on oiva valinta jokaisen pk-yrittäjän tarpeisiin.

Microsoft 365:lla tehokkaat työvälineet toimistokäyttöön

Microsoft Office 365 -sovellukset ovat olennaisimpia työkaluja yrityksien arkitoiminnoissa. Microsoft 365 mahdollistaa tehokkaat työvälineet toimistolle, videopalavereihin ja tiimityöskentelyyn. Tämän lisäksi Microsoft 365 toimii pilvessä, joten palveluita on helppo käyttää etänä työskennellessä. 

Tiedot ovat aina käytettävissä ja ne voidaan jakaa organisaation ulkopuolelle tai oman tiimin kesken. Tämän lisäksi tiedostoja voidaan muokata samanaikaisesti useamman käyttäjän kesken.

Perustoimistotyökalujen, kuten Wordin, Excelin ja PowerPointin, lisäksi Office 365 -ohjelmistoihin kuuluu monia tärkeitä viestintävälineitä ja esimerkiksi Teamsilla hoidat videopuhelut asiakkaiden kanssa ja Outlookilla koordinoit sähköpostiliikennettä. Microsoft huolehtii, että sovellukset ovat ajantasalla ja roskapostit suodattuvat automaattisesti.

Aiemmin mainittua Teamsia voi käyttää muun muassa oman tiimin tiedostojen tai palaverien pöytäkirjojen säilyttämiseen sekä myös aikataulujen ja päivittäisten tehtävien suunnitteluun. Sen lisäksi Teamsiin voi lisätä myös kolmannen osapuolen applikaatiota kuten Trello tai Workday.

Lisenssejä Microsoftilta löytyy moneen tarpeeseen. Eri lisenssivaihtoehdoista löydät eri paketin ohjelmistoja. Business Basic sopii parhaiten toimistotyökalujen peruskäyttöön. Business Premium on taas lisenssivaihtoehto laajempaan tietotyöhön. Se sisältää mahdollisuuden laajaan oman IT-ympäristön seurantaan ja turvaamiseen sekä laitehallintaan.

Lue Office 365-tuoteperheen blogimme ja kuuntele webinaarit!

Microsoft Business Basic vapauttaa pk-yrityksen resursseja liiketoiminnan kehittämiseen

Pk-yritysten toimistotyökalujen perustarpeisiin Valtti suosittelee Microsoft 365 Business Basic -pakettia, joka tarjoaa tärkeimmät perusominaisuudet kustannustehokkaaseen hintaan. Sen myötä yrityksesi saa käyttöön: 

 • 50 gigabittiä tallennustilaa 
 • sähköpostilaatikon
 • yhden teratavun Onedrive for Business -pilvitallennustilan 
 • käyttöoikeus Wordiin, Exceliin ja Powerpointiin 
 • 250 käyttäjän online- ja videokokoukset Teamsissa

  Microsoft Business Basic on yhteensopiva Windows 10:n, Windows 8.1:n, Windows 7 Service Pack 1:n ja kahden uusimman macOS-version kanssa. 

Microsoft Business Premium paketoi pk-yrityksen tuottavuuden, laitehallinnan ja turvallisuuden kokonaispakettiin

Muista Microsoft 365- palvelupakeista Microsoft Business Premium sopii yritykselle, joka etsii kokonaispakettia pienen tai keskisuuren yrityksen tarpeisiin. Business Premium-paketissa saat:

 • Edellä kuvatut Office-sovellukset (Outlook, OneDrive, Word, Word, PowerPoint, Microsoft Teams)
 • Päivitysoikeus Windows 10 Pro versioon
 • Sähköpostin ja Team-sovelluksen suojaus (Advanced Threat Protection)
 • tietojenkalastelu- ja kiristysohjelmasuojaus
 • Laitehallinta (Intune)

Office 365:n ja Microsoft 365:n käyttöönotto on varminta tehdä asiantuntevan kumppanin avustuksella. Valtin kiihdytystyöpajassa suunnitellaan ja räätälöidään yrityksen palveluiden siirtäminen pilveen yksilöidysti yrityksen tarpeiden mukaan.


Vertailimme eri Microsoft 365 -pilvipalvelupaketteja. Alta voit ladata koko tarkistuslistan ja vinkkimme Microsoft 365-siirtymiseen. Ota yhteyttä, niin autamme sinut eteenpäin!


Lataa tarkistuslista Microsoft 365 -palvelun käyttöönottoon

Petteri Kuittinen
Kirjoittaja Petteri Kuittinen