Valtin palvelun tekijät

Esittelyssä Valtin palvelun tekijät - Kasvua ja kofeiinin voimaa

Amanda Shonubi
08.03.2019 | Amanda Shonubi

Valtilla on jokaiselle asiakkaalle oma nimetty palvelupäällikkö. Palvelupäällikön vastuulla on varmistaa korkean asiakastyytyväisyytemme säilyminen ja  pitkäkestoinen asiakassuhde. Hän on ikään kuin viestikapulan viejä asiakkaan tarpeiden ja kysymysten sekä erilaisten palveluja tuottavan henkilöstön välillä. Lisäksi hän valvoo asiakkaalle toimitetun palvelun määrää ja laatua sekä varmistaa asiakkaan arjen sujuvuuden Valtin palveluiden osalta. 

Amanda palveluntekijät

Amanda Shonubi on työskennellyt elokuusta 2018 alkaen Valtilla. Aurinkoinen ja idearikas Amanda on yksi palvelupäälliköistämme ja alla hän kertoo omaa tarinaansa mitä ura hänen mielestään tarkoittaa sekä mitä hän työpaikallaan arvostaa.  Seuraavassa Amanda kertoo ajatuksistaan Valtilla työskentelystä.  

Ura on mielenkiintoinen käsite. Itselleni ura merkitsee kaikkien opintovuosien vuoksi tehtyjen uhrauksien lunastamista ja henkilökohtaista kasvua. Syvällisemmin, ura on oman panoksen antaminen johonkin suurempaan tarkoitukseen, sekä yhteenkuulumisen tunne. Uran tulisi syventää tietämystä eri alueista, sekä avartaa mieltä ja kehittää uusia kykyjä. Uran tulee olla prosessi, jolla omat taidot ja tiedot voi materialisoida joksikin konkreettiseksi ja merkittäväksi ajan kanssa syventyvin määrin.

Työnantaja täytyy siis valita tarkoin. Työn ja työpaikan on oltava sellainen, jonka avulla voi realisoida itseään ja omia uratavoitteitaan, tulla arvostetuksi ja palkituksi oman panostuksensa kautta sekä olla osa yhteisöä. Yhtä tärkeää on se, että työntekijä on toimiva osa työnantajan koneistossa. Kaikkiin moottoreihin ei mene samanlaiset osat, eikä samoissa määrin.

Kasvu ja muutos ovat aina mahdollisuus

Valtilla on ainutlaatuinen kokoonpano samanhenkisiä ihmisiä,  joka koostuu erilaisista persoonista ja osaajista. Tämä tekee talostamme erikoislaatuisen, hassun ja ihanan perheen. Johtomme on vahvasti mukana päivittäisessä tekemisessä ja omaa työtä saa muokata itsensä näköiseksi. Toiveita, näkemyksiä ja aloitteita kuunnellaan sekä niitä saa ilmaista vapaasti. Kasvavana yrityksenä olemme muutoksen harjalla: muutumme, muotoudumme ja haemme omaa sijaamme. Tämä on haastavaa, mutta samalla hurjan jännittävää ja lopussa kiitos seisoo. Kasvu ja muutos ovat aina mahdollisuus. Mahdollisuus uuteen ja erilaiseen, myös oman uran kannalta, kun uusia tehtäviä ja rooleja muotoutuu ja hihoja kääritään.

”Pidä huolta työntekijöistäsi ja he pitävät huolta asiakkaistasi”
Richard Bronson

Lähes 100 erilaista naurua päiviä piristämässä

Valtilla työntekijöiden hyvinvoinnista pidetään huolta ja palkitseminen on kilpailukykyistä. Silti, yrityksen X-faktori on ehdottomasti meidän porukka: Meillä on se yksi, jonka kädessä on aina kahvikuppi. Yksi viluinen, joka kääriytyy vilttiinsä. Meillä on se yksi tyyppi, joka on aina toimistolla ennen sinua, saavuit miten aikaisin tahansa. Löytyy se, joka tietää kaiken kaikesta ja löytyy se numeromies. Sitten on yksi elämästä nauttiva hymysuu, jonka aikakäsite on joustavampi: muutama minuutti sinne tai tänne ei ole hikoilemisen arvoinen asia. Meillä on muutama kiihkeä, jotka uskaltavat tuoda esille asioita muidenkin puolesta. Meillä on lähes 100 erilaista naurua, jotka toimivat kofeiinin tavoin ja piristävät päiviä. Meidän jengi saa maanantait yhtä hyviksi päiviksi, kun perjantait. Kaikilla on aina aikaa auttaa ja kaikilla on tahto tehdä parhaansa joka päivä. Asiakkaat ovat kaikille samanlainen tekemisen keskikohta, joiden huolehtimiseksi tehdään päivittäin kaikki mahdollinen.

Talossa reilu puoli vuotta on nyt täynnä ja toivottavasti monta kokonaista edessä. Tässä suurien muutosten harjanteella seisten on pakko sanoa, etten keksi parempaa seuraa, en ketään kenen kanssa mieluummin kokisin onnistumisten auringot, haasteiden myrskyt, kasvukivut ja koko sateenkaaren kirjon. Tällä porukalla on hyvä mennä kohti kesää ja uusia lisäyksiä odotetaan innokkaasti suurin toivein. Itselläni on kova usko ja taistelutahto 100 miljoonan saavuttamiseksi ja näillä eväillä sinne päästään nopeammin kuin uskoisimmekaan. Mitä tulee omaan urapolkuun Valtilla: suunta on oikea, kunnianhimo korkealla ja into piukassa.

 

Ota yhteyttä Amandaan LinkedIn:ssä

Amanda Shonubi
Kirjoittaja Amanda Shonubi