Digitaalinen työympäristö

Digitalisaation hyödyt kaikkien saataville

Tytti Hallavo
13.10.2020 | Tytti Hallavo

Tytti_Hallavo_blogi

Valtti Kumppanit Oy ja Sininen Meteoriitti ovat kulkeneet nyt yhteistä matkaa noin kuukauden. Sinisen Meteoriitin konsultointiliiketoiminnan tuleminen osaksi Valtin palvelutarjoamaa mahdollistaa entistä kokonaisvaltaisemmat palvelut ja ratkaisut asiakkaillemme.   

Teemme yhteisvoimin töitä sen eteen, että jokaisella yrityksellä - toimialaan tai yrityskokoon katsomatta – on mahdollisuus nauttia digitalisaation tarjoamista mahdollisuuksista ja hyödyistä.  Muuttunut työarki ja lisääntynyt etätyö haastaa yritysten toimintaa ja on jopa toiminut pakotteena digiloikkiin.  Asiantuntijoidemme monipuolisella osaamisella pystymme tarjoamaan osaavaa, hallittua ja tietoturvallista siirtymistä entistä digitalisempaan tietotyöhön. Onnistunut muutosjohtaminen on avainasemassa, kun otetaan käyttöön uusia digitaalisia ratkaisuja sekä palveluita. 


Valoa Valtilta
  olemme Suomen Valo kumppani

Palveluvalikoimamme uusin lisäys ’työpäivä- ja asiakaskokemus’ kattaa modernit työtavat, digitaaliset työympäristöt sekä näihin liittyvät liiketoiminnan sovellukset ja asiointipalvelut. Toimitamme nykyisin Valo Digital Workplace -tuoteperheen ratkaisut, joihin kuuluu moneen kertaan palkittu Valo Intranet. 

Valo Intranet on hyvä valinta Office 365 -ympäristöön ja se täydentää erinomaisesti modernia SharePointia. Käyttöönotto on helppoa ja nopeaa – pystymme hoitamaan toimituksen jopa muutamassa viikossa. Valo tuoteperheestä voi tilata maksuttoman demon tämän sivun kautta.  


Ketterää ja asiakaslähtöistä asiantuntijatyötä jo 200 ammattilaisen voimin 

Muutos on aina jännittävää, mutta on ollut ilo huomata, miten asiantuntijamme odottavat jo malttamattomana, että pääsemme palvelemaan nykyisiä ja uusia asiakkaitamme kokonaisvaltaisemmin. Laajentunut palveluvalikoimamme kattaa koko digitaalisen työympäristön palvelut. Tämä sisältää palvelut jatkuvuus-, loppukäyttäjä-, pilvi- ja konesalipalveluista aina sovelluksiin ja työpäivä- ja asiakaskokemukseen keskittyviin konsultointipalveluihin. 

Valttia ja Sinistä Meteoriittia yhdistää ketterä ja asiakaslähtöinen toiminta – vaikka meitä on jo 200 ammattilaista “saman katon alla”, pyrimme silti säilyttämään pienen firman mutkattomuuden. Meille tämä tarkoittaa ketterää ja asiakaslähtöistä toimintaa, jonka tavoitteena on valjastaa digitalisaation hyödyt ja tietoturvallinen sekä moderni tietotyö asiakkaidemme toiminnan menestykseksi. 

Tytti Hallavo
Kirjoittaja Tytti Hallavo