Konesalipalvelut

DataCenter Finlandin kasvu jatkuu voimakkaana - ostaa Louhi Networksin konesaliliiketoiminnan

Ilmari Wallo
31.07.2016 | Ilmari Wallo

DataCenter Finlandin* kasvu jatkuu voimakkaana – ostaa Louhi Networksin konesaliliiketoiminnan

DataCenter Finland Oy* ja Louhi Networks Oy sopivat liiketoimintakaupasta, jossa DataCenter Finland ostaa Louhi Networksin konesaliliiketoiminnan ja siihen liittyvät asiakkuudet. Liiketoimintakaupassa siirtyy joukko Louhen isoimpia asiakkuuksia, Louhen Upseerinkadun konesali sekä näistä vastaavaa henkilöstöä DataCenter Finlandin palvelukseen. DataCenter Finland pystyy jatkossa palvelemaan entisiä Louhen asiakkaita jatkuvasti kehittyvällä palvelutarjoomalla, samalla varmistaen asiakkaidensa liiketoiminnan jatkuvuuden.

 

”DataCenter Finlandin missio on varmistaa asiakkaiden tulevaisuus ja liiketoiminnan jatkuvuus. Kaupan myötä DataCenter Finlandin asema kasvavilla konesalimarkkinoilla vahvistuu. Asiakkaillemme pystymme tarjoamaan edelleen kehittyvää korkealuokkaista palvelua keskittymällä ja investoimalla ydinliiketoimintaamme. Liiketoimintakauppa toteuttaa päämäärätietoista kasvustrategiaamme.” DataCenter Finlandin toimitusjohtaja Ilmari Wallo toteaa.

 

Liiketoimintakaupan jälkeen Louhelle jää n. 20.000 asiakasta, joilla on käytössään verkkotunnus, webhotelli, virtuaalipalvelin tai SaaS-sovellus. Louhelle jäävät omat ympäristöt siirtyvät teknisesti ylläpidettäviksi DataCenter Finlandille. Louhi keskittyy jatkossa verkkokaupan kautta tapahtuvaan automatisoituun hosting- ja SaaS-palveluiden myyntiin pienille ja keskisuurille yritys- ja yhdistysasiakkaille sekä kuluttajille.  Louhi tarjoaa kilpailukykyisen hinnan, hyvän laadun, monipuolisen itsepalveluympäristön ja markkinoiden parhaan kotimaisen asiakaspalvelun.

 

”Ennen kauppaa kävimme neuvotteluja useiden tahojen kanssa Suomessa. DataCenter Finland tarjosi uskottavan kodin asiakkaillemme ja henkilöstöllemme sekä myös Louhen omille palveluille tulevaisuudessa. Lisäksi yhtiöiden tarjonnassa ei ollut päällekkäisyyttä. Neuvottelut käytiin hyvässä hengessä ja uskomme, että Louhi saa jatkossa hyvää palvelua omiin tarpeisiin ja voimme rakentaa kasvumme nojaten DataCenter Finlandin laadukkaaseen infrastruktuuriin ja osaamiseen.”, kertoo Tapio Talvisalo, Louhen hallituksen puheenjohtaja. 

 

DataCenter Finland on korkean käytettävyyden konesalipalveluihin erikoistunut kasvuyritys. DataCenter Finland varmistaa asiakkaidensa liiketoiminnan häiriöttömän jatkuvuuden ja tietojen saatavuuden vuorokauden ympäri. Yrityksen yli 40 kokenutta IT-alan ammattilaista toimivat palveluiden takuumiehinä.

_MG_2621-1.jpg

 

Lisätietoja:

Ilmari Wallo, Hallituksen puheenjohtaja,  Valtti Kumppanit Oy, ilmari.wallo@valtti.com, puh. +358 50 4204707

Tapio Talvisalo, Hallituksen puheenjohtaja, Louhi Net Oy, tapio@louhi.fi, puh. +358 40 5035953

 

*Pssst! DataCenteristä tuli Valtti syyskuussa 2019!

Ilmari Wallo
Kirjoittaja Ilmari Wallo