Konesalipalvelut

DataCenter Finland toteuttaa kasvustrategiaansa – ostaa System Partnersin konesaliliiketoiminnan

Atte Kekkonen
06.02.2017 | Atte Kekkonen

 

_MG_2621-1.jpg

DataCenter Finland Oy* ja turkulainen System Partners Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa DataCenter Finland ostaa System Partnersin konesaliliiketoiminnan. Kaupan myötä konesaliliiketoimintaan liittyvä henkilöstö ja asiakkuudet siirtyvät DataCenter Finlandille.

System Partnersin nykyiset omistajat vakuuttuivat neuvotteluissa DataCenterin* laadukkaasta osaamisesta. Hallituksen puheenjohtaja Jani Saarinen System Partners Oy:stä kertoo konesaliliiketoiminnan entisten omistajien Enter SystemSolutionsin, Mavisystemsin ja Mediatrafficin pystyvän jatkossa keskittymään ydinliiketoimintansa kehittämiseen. Uusi strateginen kumppanuus DataCenter Finlandin kanssa tukee tulevaisuuden kehitys- ja kasvumahdollisuuksia.

”Olemme vakuuttuneita DataCenter Finlandin palvelukyvykkyydestä ja konesalien nykyaikaisuudesta. Moderni konesalikumppani takaa asiakkaittemme palveluille laadukkaan kodin ja kehittyvän ympäristön pitkälle tulevaisuuteen.” kertoo System Partners Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jani Saarinen.

”Missiomme on varmistaa asiakkaiden tulevaisuus ja liiketoiminnan jatkuvuus. Keskitymme korkealuokkaiseen palveluun ja investoimme ydinliiketoimintaamme. Liiketoimintakauppa toteuttaa edelleen päämäärätietoista kasvustrategiaamme.” DataCenter Finlandin toimitusjohtaja Ilmari Wallo toteaa.

Huhtikuussa 2016 DataCenter Finland osti liiketoimintakaupalla Ixonosin Cloud ja Hosting-liiketoiminnan ja elokuussa 2016 Louhi Networks Oy:n konesaliliiketoiminnan.

DataCenter Finland Oy on suomalainen, korkean käytettävyyden konesalipalveluihin erikoistunut kasvuyritys. Varmistamme asiakkaidemme liiketoiminnan häiriöttömän jatkuvuuden ja tietojen saatavuuden vuorokauden ympäri. Meillä työskentelee yli 40 IT-alan ammattilaista, jotka takaavat asiakaslähtöisen, joustavan ja luotettavan palvelun. Konesalimme sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä.

Lisätietoja:

Ilmari Wallo, hallituksen puheenjohtaja, Valtti Kumppanit Oy, ilmari.wallo@sontek.fi

Jani Saarinen, hallituksen puheenjohtaja, System Partners Oy, jani.saarinen@enter.fi

Petri Kiikka, hallituksen jäsen, Valtti Kumppanit Oy, petri.kiikka@sontek.fi

 

*Pssst! DataCenteristä tuli Valtti syyskuussa 2019!

Atte Kekkonen
Kirjoittaja Atte Kekkonen