Valtti

DataCenter Finland ja Ixonos sopivat liiketoimintakaupasta Cloud ja Hosting –alueella – DataCenter Finland ostaa Ixonosin kotimaisen sopimuskannan

Ilmari Wallo
05.04.2016 | Ilmari Wallo
DataCenter Finland Oy* ja Ixonos Oyj:n tytäryhtiö Ixonos Finland Oy sopivat liiketoimintakaupasta, jossa DataCenter Finland ostaa liiketoimintakaupalla Ixonosin Cloud ja Hosting -liiketoiminnan kotimaisen sopimuskannan 6.4.2016. Kaupan myötä Ixonosin nykyisten asiakkaiden konesalipalvelut siirtyvät DataCenter Finlandille.

 _MG_2731-1.jpg

Tiedote vapaa julkaistavaksi 6.4.2016 klo 13.05 

”DataCenter Finlandin missio on varmistaa asiakkaiden tulevaisuus ja liiketoiminnan jatkuvuus. Kaupan myötä pitkä yhteistyö Ixonosin kanssa syventyy Suomessa ja DataCenter Finlandin asema kasvavilla konesalimarkkinoilla vahvistuu. Asiakkailleen DataCenter Finland pystyy tarjoamaan edelleen kehittyvää korkealuokkaista palvelua keskittymällä ja investoimalla ydinliiketoimintaansa. Liiketoimintakauppa toteuttaa DataCenter Finlandin kasvustrategiaa.” DataCenter Finlandin toimitusjohtaja Ilmari Wallo toteaa.

DataCenter Finland on korkean käytettävyyden konesalipalveluihin erikoistunut kasvuyritys, jolla on korkealuokkaiset konesalit Espoon Kilossa ja Helsingin Vallilassa. DataCenter Finland varmistaa asiakkaidensa liiketoiminnan häiriöttömän jatkuvuuden ja tietojen saatavuuden vuorokauden ympäri. Yrityksen lähes 40 kokenutta IT-alan ammattilaista toimivat palveluiden takuumiehinä. 

Ixonos on design-lähtöinen teknologiayritys, joka tarjoaa digitaalisia ratkaisuja ja palveluja valikoiduilla liiketoiminta-alueilla toimiville asiakasyrityksille. Yhtiö auttaa asiakasyrityksiä hyödyntämään digitaalisuuden, internetin ja mobiilin liikkuvuuden tuomaa tuottavuutta sekä käyttökokemusta kilpailukyvyn parantamiseksi. www.ixonos.com

 

 

Lisätietoja:

Ilmari Wallo, CEO, DataCenter Finland Oy, ilmari.wallo@datacenter.fi, puh. +358 50 4204707

 

*Pssst! DataCenteristä tuli Valtti syyskuussa 2019!

 
 
Ilmari Wallo
Kirjoittaja Ilmari Wallo