Tietoturva, Tietosuoja

DataCenter Finland ja Eläketurvakeskus tekivät 1,9 miljoonan sopimuksen

Aino von Bonin
01.04.2016 | Aino von Bonin
ETK_8.jpg

DataCenter Finland* on solminut merkittävän yhteistyösopimuksen Eläketurvakeskuksen kanssa. DataCenter Finland voitti Eläketurvakeskuksen konesalitilojen sekä kapasiteetti- ja asiantuntijapalveluiden julkisen kilpailutuksen. Sopimuksen arvo on neljän vuoden sopimuskaudella noin 1,9 miljoonaa euroa.

”Haimme julkisella kilpailutuksella käyttöpalvelukumppania, joka kykenisi varmistamaan konesaliympäristömme ja liiketoimintamme jatkuvuuden. Halusimme kotimaisen kumppanin, joka tarjoaa palvelun pääkaupunkiseudulta. Toimintamme luonteen vuoksi suosimme sitä, että organisaatiomme data säilytetään Suomessa”, sanoo Eläketurvakeskuksen kehityspäällikkö Virpi Rautiainen.  

Tietoturvasertifikaatti toiminnan takeena


”Tietoturva ja tietosuoja ovat meille erittäin tärkeitä prioriteetteja. DataCenterin saavuttama ISO 27001 -sertifikaatti kertoo kumppanin toiminnan tasosta, työmenetelmistä ja luo palvelun ostajalle turvaa. Voimme olla varmoja siitä, että he noudattavat parhaiden käytäntöjen mukaisia prosesseja, menetelmiä ja työtapoja”, kertoo Rautiainen.  

DataCenter Finland tarjoaa Eläketurvakeskukselle tehokkaasti skaalautuvan ja kahdennetun IT-infrastruktuurin vuoteen 2020 ulottuvalla sopimuksella. Eläketurvakeskuksen konesaleissa sijainneet laitteistot siirretään DataCenterin pääkaupunkiseudulla sijaitseviin korkean käytettävyyden konesaleihin.  

”Tämä sopimus on merkittävä osoitus siitä, että kotimaista konesaliosaamista arvostetaan. On hienoa, että panostuksemme tietoturvaan ja suomalaiseen palveluun huomioidaan”, DataCenterin toimitus johtaja Ilmari Wallo sanoo. ”Asiakkaamme voivat tuoda konesaleihimme myös heidän omat laitteistonsa.”   


Lisätietoa:
Eläketurvakeskus (ETK) on työeläketurvan kehittämisen ja toimeenpanon lakisääteinen yhteistyöelin, asiantuntija ja yhteisten palvelujen tuottaja. www.etk.fi

 

*Pssst! DataCenteristä tuli Valtti syyskuussa 2019!

Aino von Bonin
Kirjoittaja Aino von Bonin