Konesali- ja infrapalvelut

Aloitamme Restel Oy:n palveluntarjoajana

Aino von Bonin
20.08.2015 | Aino von Bonin
 

Yhteistyö alkaa elokuussa 2015 ja tavoitteena on, että vuoden vaihteessa kaikki palvelut ovat tuotannossa. Kokonaisuus rakennetaan täysin aktiivisesti kahdennetulle, asiakkaan käyttöön dedikoidulle palvelinympäristölle, joka on hajautettu kahteen eri konesaliin. Vastaamme alustan lisäksi asiakasympäristön varmistuksista, valvonnasta sekä järjestelmien ylläpidosta. Lisäpalveluina kokonaisuuteen valittiin etätyön mahdollistava palvelu mobiilivarmennuksella, kuormanjako ja verkkoliikenteen suodatuspalvelu.

 iStock_48470508_LARGE.jpg

”Restel on erittäin mielenkiintoinen asiakkuus, samoin kuin heille suunniteltu kokonaisuus. Pääsemme hyödyntämään Restelin toteutuksessa parasta osaamistamme.  Olen iloinen, että pystyimme vakuuttamaan Restelin osaamisestamme ja että mittavia investointejamme huippuluokan teknologiaan pystytään käyttämään myös Restelin palvelutuotannossa”, toteaa myynti- ja markkinointijohtaja Antti Kivalo kustannustehokkaasta kokonaisuudesta.

 

"DataCenterin palveluista löytyi joustavasti meidän tarvitsemat palvelut. Odotamme myös jatkossa palvelun olevan joustavaa ja yhteistyön olevan helppoa ja meidän tarpeet tulevaisuudessa hyvin täyttävää" , kertoo Restel Oy:n tietohallintopäällikkö Kai Nurmi.

 

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu useiden eri brändien alla yhteensä noin 240 ravintolaa ja 45 hotellia, joista esimerkkeinä Burger King -pikaruokaravintolat sekä Cumulus-hotellit. Restel työllistää yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista ympäri Suomen.

 
Aino von Bonin
Kirjoittaja Aino von Bonin