Valtti, Viestintä ja tiimityö, Advania

Advanialaiset: Janne Herkama

Rea Björkman
10.08.2021 | Rea Björkman

Janne Herkama

Jannesta lyhyesti

Janne aloitti Advanialla (silloisellä Valtilla) elokuussa 2020. Sitä ennen aiempaa kokemusta it-alalta on kertynyt jo yli toistakymmentä vuotta eri tehtävissä. Janne vastaa Advanialla operatiivisesta toiminnasta johtoryhmässä (COO). Hän vastaa myös yhdessä yli sadan asiantuntijan kanssa asiakkaiden liiketoiminnan kriittisistä palveluista.

Vapaa-ajallaan Janne mielellään matkaa mökille perheensä kanssa. Hänellä on kolme poikaa, joista nuorimmat pitävät huolta arjen vauhdikkuudesta. Kaikenlainen liikunta kuten kössi, pyöräily, lenkkeily ja talvella hiihto on Jannelle mieleen. Perhe matkaa aina välillä myös Lappiin laskettelemaan, kalastamaan ja mökkeilemään puhelimen kantamattomiin.

Erityisesti Janne syttyy muutoksesta ja sen johtamisesta. Hän kuvaakin olevansa positiivinen muutosjohtaja ja tätä hän on myös tullut Advanialle tekemään. "Muutos on aina positiivinen asia" Janne toteaa. Vapaa-ajallaan Janne mentoroi Yrityskummeissa yrittäjiä liiketoiminnan eri haasteissa.

Jannen mielestä Advanialla parasta on ehdottomasti hyvä ja rento tekemisen meininki. Tekeminen kantaa vaikeimmillakin hetkillä, kun hommia tehdään yhdessä.

Kiinnostaako sinua hyvä työyhteisö, tekemisen meininki ja monipuoliset tehtävät? Katso avoimet työpaikat!

 

Rea Björkman
Kirjoittaja Rea Björkman